StoryEditorOCM
Promo arhiv13. KOLOVOZA U KULI KAMERLENGO

Grupa Vatra kreće na ljetnu turneju po Jadranskoj obali

Piše PROMO
25. srpnja 2019. - 16:29

TROGIRSKA PUBLIKA ĆE KONAČNO DOBITI PRILIKU POSLUŠATI UŽIVO KONCERT VATRE,

13. KOLOVOZA U KULI KAMERLENGO SA POČETKOM U 21:00h.

Virovitički bend Vatra ove godine objavio je svoj deseti studijski album “Nama se nikud ne žuri” nazvan po istoimenom hit singlu otpjevanom u duetu s Massimom. Na nedavno održanoj godišnjoj dodjeli nagrada Porin, Vatra je za upravo tu naslovnu pjesmu dobila nagradu za najbolju vokalnu suradnju. Osim tog singla, na novom su se albumu našli i dosadašnji singlovi “Sekvoje”, “Ukleti Holandez” i aktualna “Sve je tišina”, koja je, kao i ostale, odmah po objavi, ušla među najemitiranije domaće pjesme na nacionalnoj ljestvici HR top 40.

Vatra, kao jedan od najboljih domaćih pop-rock sastava ove godine obilježava svoju 20.godišnjicu postojanja. Dugoočekivano rođendansko slavlje Vatre ispunilo je, pa i premašilo sva očekivanja publike koje je ispunila Malu dvoranu Doma sportova.
Vatra se tim koncertom zahvalila svojoj publici za dugogodišnju podršku te joj priredila spektakularan koncert, na kojem su izveli svoje kultne hitove.
Kako i priliči, na svakom rođendanu treba pozvati i goste, a ovoga puta su se odazvali Massimo, jer bez zajedničke izvedbe velikog hita “Nama se nikud ne žuri” ovakva fešta nije ni mogla proći. Slavlju se pridružio i Damir Urban, s kojim je Vatra izvela sad već kultni “Tremolo”, kao i njegovu uspješnicu “Mjesto za mene”  te Antonija Šerić Tonka iz Pavela, koja je s Ivanom podijelila vokale u rockerskoj himni “Ima li budnih”.
Koncert praćen i izvrsnom pirotehničkom scenografijom, začinjen vrhunskom produkcijom zvuka, svjetla i video projekcija, još je jednom pokazao zašto bend Vatra već 20 godina čvrsto stoji kao jedan od ponajboljih domaćih bendova.
Članovi benda su osim ovog koncerta, svoj rođendan odlučili slaviti kroz cijelu 2019. godinu diljem cijele Hrvatske, a čestitati im rođendan moći će i dalmatinska publika u Trogiru, točnije U kuli Kamerlengo 13. kolovoza sa početkom u 21:00h.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 19:29