StoryEditorOCM
Promo arhivMJESTO DOBRIH PRIČA

Čarobni Advent u briig boutique hotelu

Piše Promo
26. studenog 2019. - 14:20

Pričanje priča staro je gotovo kao i čovječanstvo. Svatko voli dobru priču, a to je ona koja potiče maštu i strast te stvara osjećaj zajedništva između pripovjedača i slušatelja. I nema tog mjesta, društva ili kulture na svijetu koji ne odišu svojom posebnom i jedinstvenom pričom. Dalmatinska štorija poslužila je kao inspiracija i nedavno otvorenom briig boutique hotelu koji za svoje posjetitelje najavljuje cijeli niz dobrih i inspirativnih priča. Briigštorija Eventi koncept je posebnih edukativnih, zabavnih, gourmet i glazbenih događanja, a ususret najomiljenijem dijelu godine, sprema se jedinstvena blagdanska čarolija koja će dati poseban pečat slavlju Božića u Splitu. 

Blagdansko vrijeme posebno je i po tome što se u ljudska srca vraćaju nada i vjera te svijet na nekoliko dana postaje puno bolje mjesto. Ispunjavaju se želje, vjeruje se u čuda, a za pravo malo čudo pobrinut će se i briig. Na dan paljenja prve adventske svijeće, u nedjelju 1. prosinca, s početkom u 18 sati, poznata bijela fasada hotela postat će platno za čudesnu projekciju koja će u Split donijeti snijeg! Ove će bijele pahulje obilježiti i službeni početak Adventa u briigu koji najavljuje cijeli niz zanimljivih događanja. 

Paljenje četiri adventske svijeće u briigu znači i predstavljanje četiri posebna gourmet menija. Median restoran bit će mjesto vrhunskog doživalja za nepce i ugodne atmosfere u maštovitom blagdanskom interijeru te su pravi recept za nezaboravna druženja i zabavu uz najmilije. Večera od tri slijeda predstavlja tradicionalne okuse s modernim zaokretom, a gosti će moći odabrati riblji ili mesni menu po prigodnim cijenama. Otvaranje ovog zanimljivog gourmet koncepta započet će odmah nakon projekcije snijega, 1. prosinca u 19 sati, uz čarobni glas Ane Opačak koji će biti posebna poslastica svima onima koji odluče ovogodišnju splitsku adventsku pustolovinu započeti u briigu. Priča se potom nastavlja svake naredne subote u mjesecu, kada će chef restorana osmisliti novu priču okusa i mirisa koja će se moći isprobati tijekom cijelog tjedna, i to za vrijeme ručka i večere. Predstavljanje blagdanskih menija zaokružit će nastupi vrsnih glazbenika s prigodnim božićnim repertoarom. 

Najdražem mjesecu u godini najviše se raduju oni najmlađi. Uz miris božićnih keksića i ugodnu vatru iz kamina, moći će slušati svoje najdraže priče i bajke jer u briig stiže Djed Mraz! Što sve sprema za najmlađe Splićanke i Splićane moći će se provjeriti na društvenim kanalima hotela. Susreti s najpoznatijim djedicom na svijetu rezervirani su za svaku narednu nedjelju, a roditelji će se, za to vrijeme, moći opustiti uz kuhano vino, ukusne fritule i posebno osmišljene adventske koktele.

Kako je broj mjesta ograničen, potrebno se što prije prijaviti na mail: info@briig-hotel.com. Više informacija o briig boutique hotelu i predstojećim Briigštorijama mogu se pronaći na službenoj web stranici, Facebook te Instagram profilu

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 20:27