Novosti Promo

Treći dan 'Adriatic Gastro Showa'

Ovogodišnji sajam bio je najuspješniji!

Treći dan 'Adriatic Gastro Showa'

Svih 670 izlagača iz 17 zemalja svijeta, od kojih su pojedini čak iz Perua i Indije, naš su sajam sadržajno obogatili i podignuli na još višu razinu - rezimirao je Stipe Šamija, direktor 'Adriatic Gastro Showa'

Treći dan najvećeg, petog po redu Međunarodnog festivala gastronomije i turizma "Adriatic Gastro Show" prošao je u znaku natjecanja barmenica u pripremi cocktaila te panela "Ruralni turizam 365 Splitsko-dalmatinske županije".
Dok su panelisti, predstavnici ministarstava, gradova i turističkih zajednica iz Hrvatske i zemalja regije u Spaladium Areni predstavljali potencijale ruralnog turizma i izlagali primjere dobre prakse, posjetitelji sajma su razgledavali pultove, informirali se o njihovim posebnostima i isprobavali proizvode.
"Ital-opremanje" već je 25 godina konkurentan na tržištu i uspješno se bavi opremanjem hotela i restorana s pet i četiri kategorizacijske zvjezdice, a od Vesele Šamije, direktorice "Ital-opremanje" centra u Splitu, doznali smo da bogatu ponudu imaju i za objekte s manje kategorizacijskih zvjezdica poput apartmana. Projektiranje i izrada idejnih planova prilikom realizacije projekata te opremanje ugostiteljskih objekata Vesela Šamija naglašava osnovnom djelatnosti tvrtke.
Tvrtka "Marnic" koja se bavi opremanjem interijera i eksterijera, a sjedište joj je u Zagrebu, na sajmu se također predstavila s najboljim proizvodima.
- Na Adriatic Gastro Show smo došli predstaviti najnovije trendove namještaja za unutarnje i vanjske prostore. Opremamo hotele, restorane i kafiće te apartmane i kuće za odmor. Bogat asortiman rasvjete i kvalitetnog namještaja koji prilagođavamo svim projektima izdvaja nas od konkurencije - kaže predstavnik tvrtke "Marnic".

Svjetleći namještaj

Za to vrijeme ekipa iz Ghiastaffa poglede posjetitelja privlačila je moderno dizajniranim svjetlećim namještajem.
- Naše poduzeće je specijalizirano za najam i prodaju opreme za evente. Predstavljamo naš asortiman proizvoda "ghia furniture light", odnosno svjetleći namještaj za najam i za prodaju. Jako smo zadovoljni dosadašnjim poslovnim postignućima i cjelokupnom organizacijom sajma - kazali su nam se iz Ghiastaffa.
Posjetili smo i izložbeni prostor hrvatsko-njemačke tvrtke "Matram", sa sjedištem u Splitu i skladištem te upravom u Dicmu, koja još od početka 1994. godine distribuira vrhunske europske brendove. Sa svojim visoko kvalitetnim proizvodima za jednokratnu upotrebu od papira, plastike i aluminija, inovativnim kuhinjskim i osobnim vagama te proizvodima za čišćenje, pranje i kuhinjskim pomagalima najviše kvalitete za profesionalce i kućanstva, prisutni su u svim vodećim hotelskim kućama, restoranima, konobama te domaćinstvima.
- Ovogodišnji sajam je bio najuspješniji od svih dosadašnjih izdanja. Svih 670 izlagača iz 17 zemalja svijeta, od kojih su pojedini čak iz Perua i Indije, naš su sajam sadržajno obogatili i podignuli na još višu razinu - rezimirao je Stipe Šamija, direktor "Adriatic Gastro Showa".

Naslovnica Promo