Novosti Crna kronika

brutalni zločin u puli

Uhićeni divljaci koji su palicama pretukli 77-godišnjaka: 'Udarali su me u glavu, ruku, a nakon što sam pao nogama su me mlatili po rebrima...'

brutalni zločin u puli

Policija je u nedjelju navečer uhitila dvojicu huligana koji su rano jutros u Puli fizički nasrnuli na 77-godišnjeg muškarca, piše Glas Istre. Za trećim počiniteljem se tragalo nešto duže, ali je i on tijekom večeri dolijao na zagrebačkom području.

Na meti huligana našao se 77-godišnji Evelino Vale, kojem su napadači slomili tri rebra i ruku, a divljanje huligana snimile su nadzorne kamere, prenosi Jutarnji list.

"Došli su oko šest sati i dirali hrvatsku i istarsku zastavu koje vise na terasi. Upozorio sam ih da to ne čine, a oni su rekli da u 9.30 sati moraju na postrojavanje u vojsku te da su pred zastavom svaki dan. Onda su otišli i vratili se nakon sat vremena s palicama, maskama i kapuljačama na glavama. Nisu ništa rekli, samo su me počeli tući. Udarali su me u glavu, u ruku, a nakon što sam pao, nogama su me tukli po rebrima. Napad je trajao nekoliko minuta", rekao je gospodin Vale za Glas Istre.

Policija je objavila da je 77-godišnjak teško ozlijeđen. Također, dodaju da je jedan osumnjičeni uhićen na području Pule, dok je drugi lišen slobode na zagrebačkom području.

Naslovnica Crna kronika