StoryEditor
ŽivotPRIČA SE...

Stoji li Meghanina majka Doria iza svih većih odluka kraljevskog para: 'Ovih dana Sussexi vjeruju malo kome...'

Piše L.L.
18. kolovoza 2019. - 22:58

Strani mediji redovito prate događaje vezane za vojvodu i vojvotkinju od Sussexa, princa Harryja i Meghan Markle, te analiziraju sve odluke koje kraljevski par donosi, a navodno iza velikog broja njih stoji Meghanina majka Doria Ragland, otkriva anonimni izvor za Daily Mail.  

Nekoliko osoba bliskih kraljevskoj obitelji otkriva da je Doria na dobrom putu da postane jedina savjetnica kojoj Meghan vjeruje.

Iako živi u Los Angelesu, često posjećuje Windsor, a sa svojom kćerkom navodno satima priča putem telefona te je savjetuje u vezi svega - od oporavka poslije poroda do drugih životnih stvari.

Neki od njih tvrde i kako je Doria, tijekom boravka u Windsoru, otpustila jednu od tri dadilje koje su brinule o Harryjevu i Meghaninu sinu Archieju.

- Ljudi misle da je Doria nekakva opuštena hipijevka jer je instruktorica joge, ali i ona je, poput svake druge majke, čvrsta kada treba zaštiti svoju kći.

Princ Harry obožava Doriu i misli da je nevjerojatno mudra. Ovih dana, Sussexi vjeruju malo kome, čak i kada je riječ o ljudima unutar obitelji - kazao je anonimni izvor, prenosi Daily Mail.

Izdvojeno

12. srpanj 2020 20:17