StoryEditor
ŽivotVEČER LJUBAVI

'Prljavci' u Splitu: najdugovječniji rock bend na pozornici Spaladiuma pred Valentinovo

Piše R.RADICA
8. prosinca 2016. - 18:26
prljavci.JPG

Napokon Prljavo kazalište stiže u Spaladium Arenu. Dočekali smo i najveći hrvatski bend u Spaladiumu, a Kazalište će se pokloniti splitskoj publici koncertom ususret Valentinovu – 10. veljače sljedeće godine.

Najdugovječniji i najpoznatiji rock bend naših prostora i nakon gotovo 40 godina karijere još uvijek poput magneta privlači pažnju publiku svih generacija. Podsjetit ćemo da je bend nastao još davne 1977. i da je ime dobilo po prvoj epizodi legendarnog stripa Alana Ford.

Na ovogodišnjoj turneji svoje vjerne obožavatelje će razveseliti brojnim starim hitovima, ali i predstaviti pjesme s nadolazećeg albuma koje zauzimaju vrhove top ljestvica.

Jedno je siguurno, bilo je vrijeme da Prljavo kazalište dođe u Spaladium Arenu i potvrdi status benda koji je tekstovima i glazbom opisivao hrvatsku svakodnevicu. Mladen Bodalec, pjevač Kazališta, najavljuje:

- Veselimo se Splitu, nismo još nastupili u Spaladiumu, i evo poklopilo se da uoči Valentinova imao priliku podsjetiti Splićane na 40 godina rada našeg benda. U Splitu nismo bilo odavna, mi smo se zaželili splitske publike a mislim ona nas. Sjećam se naših koncerta na prepunim Gripama, kao da je to bilo jučer. Nestrpljivo smo i motivirani da ovaj koncert u Spaladiumu bude upamćen...

Ulaznice za koncert, Prljavo kazalište u Spaladium Areni već su dostupne putem sustava ticketshop.hr i na ovlaštenim prodajnim mjestima po cijeni od parter 100 i tribina 130 kuna.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2021 09:23