StoryEditorOCM
ŽivotRIJEČI PSIHOLOGINJE

Postoje jasni znakovi da muškarac više ne voli ženu kao nekad - evo na koje riječi i djela treba obratiti pozornost

Piše Mozaik SD
10. veljače 2024. - 14:57

Ljubav je vječita tema, a ljubavni (kao i međuljudski odnosi općenito) osobito su delikatna stvar. Što radi muškarac koji ne voli ženu, kako "dijagnosticirati" to stanje, jedna je od dilema koja može mučiti žensku stranu u nestabiloj vezi.

Stoga je ženama uputno pročitati naznake na koje ukazuje poznata ruska psihologinja Ana Kirjanova, autorica brojnih radova na temu muško-ženskih odnosa, prenosi kurir.rs.

Psihologinja Kirjanova tvrdi da postoje jasni znakovi koji pokazuju da muškarac više ne voli kao nekad.

Evo zanimljivih i potencijalno korisnih natuknica.

Ne voli te ako te: ne grli spontano, ne razgovara s tobom o sitnicama, ne zove te da vidi kako si usred radnog dana...

Ne voli te ako: ne možeš računati na njegovu pomoć. Kad moraš brinuti o njemu kao da je dijete od pet, a ne muškarac od četrdeset pet (ili više) godina.

Ne voli te: kad ti se ruga. Kada ne primjećuje tebe, tvoj trud i rad. Kad ti kaže da jedeš puno ili da ne može jesti tvoju hranu jer nije onakva na kakvu je on navikao, i slično.

Ne voli te kad ti se stalno miješa u to što radiš, svoje odluke podmeće kao tvoje, kad ti kaže da pričaš gluposti, da ne razmišljaš svojom glavom, da si glupa ako misliš tako... Sitni znaci omalovažavanja, rekli bismo.

Ne voli te kad ti kaže: ti si kriva. Ne voli te kad uglavnom ne odobrava ono što ti uradiš ili kažeš.

Ne voli te, jer svako "volim te" moraš isprositi od njega.

- Ako te ne voli muž, ti vremenom možeš postati ružna, skrušena, plaha, nespretna, jer to od žene čini nedostatak ljubavi – poručuje iskusna ruska psihologinja, piše kurir.rs.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. travanj 2024 18:38