StoryEditor
ŽivotČUDESNI MAKEOVERI

Ove žene su imale po 50, 60, pa i 80 kilograma viška, ali su napravile izvanrednu transformaciju: smršavile su i otkrile tajnu svog uspjeha... 

Piše R. N.
20. prosinca 2018. - 00:13

Ove žene su napravile izuzetne transformacije. Vjerojatno se pitate kako su to uspjele. Evo što kažu ove, ali i neke druge žene koje su promijenile život:

 

-Izbacila sam kruh i sve iz pekare.

-Slatkiše sam jela samo jednom tjedno i to samo crnu čokoladu s malo badema.

-Nisam više pila sokove nego vodu.

-Trenirala sam tri puta tjedno u teretani., radila sam čučnjeve, dead lift vježbe, bugarski čučanj, a i tri puta tjedno sam hodala po sat i pol.

-Jedino što mi je pomoglo je neka vrsta LCHF dijete u kombinaciji s vježbom četiri puta tjedno. 

-Nisam u trgovini kupovala slatkiše. Naime, kad ih nemam onda ih i ne jedem. 

-Povećala sam unos povrća (osim slatkog i običnog krumpira), smanjila unos voća jer ima puno frukotze, dakle šećera koji me deblja, ubacila sma više vrsta mesa i ribe, a za doručak sam jela jaja s malo sira. 

-Unajmila sam privatnog trenera koji mi je sastavio program vježbanja i prehrane. Nisam mogla ići sama, trebao mi je netko da me tjera. 

-Shvatila sam da sam se prejedala jer sam nesretna. Onda sam otišla po psa u prihvatilište, ostavila dečka koji me nije ispunjavao, upisala školu plesa... I gle čuda, jela sam manje, a kili su išli dolje. 

-Kako sam ja krenula? Pa vidjela sam žene koje su imale i 100-150 kilograma viška i onda su naglo smršavjele, a onda im je visjela koža. Taj prizor me šokirao i skinula sma svojih 30 kila viška. 

- Iz svoje prehrane sam izbacila slatko, krekere, peciva, kolače, sve sokove, kokice, čips, čak i one jutarnje pahuljice jer sam na pakiranju vidjela da su nakrcane šećerima. 

- Liječnik mi je rekao da trebam smršavjeti inače ću brzo umrijeti. Šokirao me kad mi je rekao da mi težina ugrožava život. 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. svibanj 2022 09:10