StoryEditorOCM
Životmia franić

Ova Splićanka bila je u spotu Luke Nižetića, brak s biznismenom trajao joj je 16 mjeseci, nakon razvoda mu se vratila

Piše Scena SD
2. prosinca 2023. - 10:00

Daleke 2008. godine Luka Nižetić je objavio baladu ‘Ako uzmeš ljubav vrati‘, a u spotu mu je nježniju polovicu odglumila Splićanka Mia Franić, piše Story.

Tada 16-godišnja Mia je za potrebe spota s Lukom izmjenjivala nježnosti, a za njegovo ljubavničko umijeće imala je riječi hvale.

‘Ajme meni, dobro se ljubi. Kao pravi muškarac‘, rekla je svojevremeno za Slobodnu Dalmaciju.

Mia se pojavila u još nekoliko glazbenih spotova, a 2017. godine se udala za 23 godine starijeg domaćeg poduzetnika – Dragana Jurilja. Domaći Casanova je prije Mije ljubio manekenku Sunčicu Lalić, a u vezi dugoj 16 godina dobili su sina Ariena.

Brak Mije, koju je navodno upoznao dok je bio sa Sunčicom, i Jurilja trajao je godinu i četiri mjeseca, a njihov razvod punio je novinske stupce. Ljeto 2021. godine ponovno ih je spojilo. No prije pomirenja Jurilj je zaručio 27 godina mlađu manekenku Michelle Korenić. 

image

Mia Franić

Boris Kovacev/Cropix

‘Dragan i ja se dugo nismo čuli ni vidjeli nakon razvoda, poželjeli smo sreću jedno drugome i mislili smo da je između nas zauvijek gotovo, ali nas je sudbina ponovo povezala. Istina je da smo opet zajedno‘, rekla je Mia tada za Story otkrila još detalja o pomirenju:

‘Duže vrijeme nakon razvoda bila sam odsutna iz Zagreba i kada sam se vratila, došlo je do nekoliko slučajnih susreta mene i Dragana, koji su rezultirali uzastopnim viđanjem. Očito da se emocije i strast nikada nisu ni ugasile.‘

image

Mia Franić

Boris Kovacev/Cropix

Stala je na kraj nagađanjima da je njhovom braku presudila treća osoba.

‘Naš brak nije se završio radi postojanja treće osobe te smatram da je, u emotivnom smislu, to stvari činilo još kompliciranijima za prihvatiti. Mi smo se razišli u takvim okolnostima da nismo dali sve od sebe da sačuvamo naš odnos jer je tu bilo previše emocija i ponosa‘, rekla je Mia pa dodala:

‘Danas gledamo stvari iz druge perspektive. Iako i danas imamo mnoštvo izazova, ipak smatram da smo zreliji u našem odnosu nakon vremena koje je prošlo i nakon što smo ohladili glave‘, zaključila je.

image

Mia Franić

Boris Kovacev/Cropix

Zajedno su ušli i u novi biznis na koji se Mia, također, osvrnula.

‘Istina je da sam se odlučila uključiti u razvoj projekta iz sektora obnovljivih izvora energije zajedno sa svojim partnerom Draganom, riječ je o jednoj sunčanoj elektrani u blizini Splita..‘, kazala je poduzetnica, piše Story.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 20:46