StoryEditor
ŽivotNA SVE JE MISLILA

Lijepa Adriana priredila iznenađenje svom voljenom Duji Ćaleti Caru: pogledajte što ga je dočekalo u njihovom francuskom stanu

Piše M.K.
18. rujna 2018. - 20:26
caleta car

Mora se priznati da pomalo smiješno zvuči kada uspješni šibenski nogometaš Duje Ćaleta Car, puneći 22 godine, sa suzama u očima ustvrdi "Stari se!", ali vjerojatno smo i sami slično razmišljali koje desetljeće unatrag.

Hrvatskom je reprezentativcu u čast tako važnog dana njegova lijepa djevojka Adriana Đurđević priredila romantično iznenađenje, kojeg je nogometaš ovjekovječio kamerom i rado podijelio s pratiteljima na društvenim mrežama.

"Hvala vam svima. A posebno mojoj ljubavi..." - napisao je Ćaleta Car na Instagramu, otkrivajući u snimci da je atraktivna Dubrovkinja za njega složila i voćni i slatki meni.

Adriana se očito trudi balansirati prehranu, pa je tako plate s mini sendvičima kombinirala uz one na kojima je umjesto pršuta bila narezana dinja, a umjesto sira kolutovi banane.

No ono što je Duju posebno dojmilo bili su ljubavni natpisi koji su ga pratili od ulaza u stan, a put posut srcima doveo ga je do stola za rođendansko blagovanje.

Je li zaljubljeni par koji uživa u zajedničkom životu u francuskom lučkom gradu, otkad je Duje potpisao petogodišnji ugovor s velikanom Olympique Marseilleom, njegov 22. rođendan proslavio intimno sam, ili im se pridružilo i društvo, iz fotografija se nije moglo saznati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Take a walk on the wild side.. ? #marseille #animalprint #france #afternoonwalk #smile #streetstyle #ootd

A post shared by adriana đurđević (@adrianadurdevic) on

Objavu je ispratilo preko 25 tisuća lajkova i puno rođendanskih čestitki s najljepšim željama.

 

 

 

item - id = 566037
related id = 0 -> 1124457
related id = 1 -> 1124177
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. rujan 2021 15:15