StoryEditorOCM
ŽivotPromo

Hyundai, najbolji izbor za klima uređaj u Hrvatskoj!

Piše PR
30. svibnja 2023. - 08:00

Hyundai Elite Inverter Plus, inovativni model u paleti ovog korejskog proizvođača, opremljen je WiFi-jem, učinkovitim HEPA filterom te dolazi s 5 godina jamstva

Hyundai je ovih dana Hrvatskoj predstavio najsuvremeniji model klima uređaja koji će zasigurno oduševiti sve one koji su u potrazi za ugodnijim i kvalitetnijim zrakom u svojem domu ili na radnom mjestu. Riječ je o novom Hyundai Elite Inverter Plus klima uređaju, koji je stvoren kako bi pružio najbolju moguću učinkovitost uz minimalnu potrošnju energije.

Uz višestruke napredne funkcije, ovi upravo lansirani modeli 09GMV3/12GMV3/18GMV3 dostupni su s različitim učinima (2.7 kW, 3.5 kW i 5.3 kW), a osmišljeni su za montažu unutar stambenog ili poslovnog prostora, bez obzira na njegovu veličinu.

Elite Inverter Plus uređaji opremljeni su najnovijom tehnologijom koja pomaže u održavanju optimalne temperature u prostoriji te spadaju u uređaje visoke energetske učinkovitosti razreda A+++. Zahvaljujući naprednoj inverterskoj tehnologiji ovi najnoviji top modeli imaju mogućnost automatskog prilagođavanja snage rada prema stvarnim uvjetima u prostoriji, što rezultira značajnom uštedom energije.

Elite Inverter serija klima uređaja dolazi s ionizatorom koji osigurava još bolju kvalitetu zraka i pomaže pri sprječavanju bolesti pluća poput astme. Pozlaćene lamele isparivača i kondenzatora učinkovito sprječavaju razvoj bakterija te mogu izdržati slani zrak, kišu i druge korozivne elemente.

Osim hlađenja, bez brige možete računati i na grijanje tokom cijele zime i u najhladnijim danima, jer GMV3 modeli dolaze s dodatnim grijačima kompresora i kadice u vanjskoj jedinici, čime je poboljšana učinkovitost grijanja zbog ubrzanog odmrzavanja vanjske jedinice. Zahvaljujući posebno dizajniranoj elektronici novi modeli mogu raditi čak i kad su temperature zraka do -15ºC ili +50 ºC, a brzina ventilatora vanjske jedinice može se mijenjati automatski prema temperaturi kondenzacije.

Upravljanje uređaja omogućeno je pomoću infracrvenog daljinskog upravljača i WiFi modula koji omogućuje upravljanje i podešavanje funkcija klima uređaja putem posebne aplikacije na vašem pametnom telefonu ili tabletu.

Možemo zaključiti da će Hyundai Elite Inverter Plus s razlogom osvojiti naše tržište i savršeno se uklopiti u svaki prostor.

Sve dodatne informacije o najvećem izboru klima potražite na centralnom mjestu za klima uređaje u Hrvatskoj i obratite se generalnom zastupniku za Hyundai u Hrvatskoj na www.klimatizacija.hr ili u najbližoj poslovnici.

Posjetite klimatizacija.hr u SplituUlici 141. brigade Hrvatske vojske 9!

T: 021 222 288

E: split@klimatizacija.hr

I u Šibeniku na adresi Put Vida 1!

T: 022 400 200

E: sibenik@klimatizacija.hr

te uskoro na novoj lokaciji u Zadru!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. listopad 2023 17:13