StoryEditorOCM
Životslatke delicije

Čarolija Uskrsa uz Dr. Oetker

Piše PROMO
26. ožujka 2024. - 14:00

Čaroliju Uskrsa, osim ljubavi i zajedništva, čini i priprema neodoljivih slatkih delicija, neovisno o tome jeste li se odlučili za tradicionalne recepte ili pak birate neke nove okuse. Naposljetku, najvažnije je da to vrijeme pretvorite u nezaboravne uspomene.

A kako bi radost Uskrsa učinio još slađom, Dr. Oetker je i ove godine već tradicionalno širok asortiman obogatio i novim, limitiranim proizvodima. Riječ je o setu za izradu i dekoraciju uskrsnih keksa te dekorativnim hrskavim perlama pastelnih boja s 51% mliječne čokolade. Osim uživanja u šarenim keksima, set omogućuje zabavu za cijelu obitelj, dok će atraktivne perle učiniti svaku slasticu posebnom.

A možete li zamisliti Uskrs bez pisanica? Naravno da ne! Da bi bile šarene i razigrane, iskoristite boje za pisanice Dr. Oetker koje su vrlo jednostavne za primjenu pa ćete taj slatki zadatak kreiranja bez problema moći prepustiti i mališanima.

U vašem domu pisanice će biti savršen uskrsni ukras, dok vam pisanice na Dr. Oetker web-stranici mogu donijeti nagrade. Naime, od 15. do 30. ožujka 2024. traje nagradna igra „Lov na pisanice“. U zabavnoj interaktivnoj igri sudionici moraju pronaći uskrsna jaja i različite proizvode Dr. Oetker. Uz atraktivnu glavnu nagradu - Bosch aparat za kavu, još će i 15 sretnih dobitnika osvojiti poklon-bon za Dr. Oetker webshop te simpatičnu plišanu ovčicu.

Uživajte u stvaranju slastica koje će donijeti osmijeh na lica vaših najdražih i svaki zalogaj pretvorite u ritual koji slavi ljubav, toplinu obitelji i radost zajedništva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 03:38