StoryEditor
Životshow

Ava Karabatić ‘Od A do Ž’ na DU TV-u

Piše PSD.
21. rujna 2013. - 22:20

Meni je Dubrovnik suđen. Ovdje je sve počelo, tu sam 2007. godine ponijela lentu Best modela Hrvatske, tu sam napravila svoje prve modne korake. Jako sam uzbuđena svaki put kad sam tu, ovdje se osjećam kao na sedmom nebu - kaže starleta Ava Karabatić, koja je na Dubrovačkoj televiziji dobila svoj show, pa će tako uz fotoreportera Željka Tutnjevića voditi emisiju “Od A do Ž”. Njezino emitiranje počinje u listopadu u kasnovečernjem terminu, a Ava i Željko će tijekom 15-minutne emisije obrađivati aktualne teme i razgovarati s gostima.

Nema tabu tema

- Nakon što smo snimili prve tri emisije, zaključak je da su Ava i Željko odlična kombinacija. Zabavni su i zanimljivi i vjerujemo da će ih gledati čak i najveći kritičari. Komentirat će aktualna zbivanja iz zemlje i svijeta, razgovarati o zdravstvenom odgoju, kruzerima, politici, sportu... Nijedna tema nije zabranjena - najavljuju na Dubrovačkoj televiziji show koji će zasigurno podići medijsku prašinu.

- Koncept emisije mi se jako sviđa, pogotovo što obrađujemo različite teme i imat ćemo goste iz svih polja javnog života. Presretna sam i što je Željko Tutnjević moj suvoditelj, upravo on je napravio moje prve fotografije.

S njim ne treba imati nikakvu pripremu, priča krene sama od sebe, razgovaramo o svemu, baš od A do Ž. Ništa nam neće biti tabu-tema - od komičnih do ozbiljnih - najavljuje Ava, te dodaje: - Razumijem se u politiku, to mi nije strano, a sport obožavam.

Od dubrovačkih političara prvo bih voljela ugostiti gradonačelnika Andra Vlahušića i bivšu gradonačelnicu Dubravku Šuicu. Ava kaže kako se odlično snašla u ulozi voditeljice, koja joj nije strana jer je prošle zime vodila kviz na Pink TV-u.

- Jednoga dana se vidim u ulozi sportske novinarke. Prijatelji me često znaju pitati da predvidim rezultate, i uvijek bude, u 75 posto slučajeva, kako ja kažem - veli Ava.

Ljubavne priče

Osim showa Ave Karabatić, na Dubrovačkoj televiziji uskoro će krenuti emisija “Fatalni susreti”, koju otvaraju radijski voditelji i životni partneri Nila i Sebastijan Vukosavić.

Oni će s gledateljima podijeliti svoju ljubavnu priču, prisjetiti se svoga prvog susreta, a s DU TV-a pozivaju sugrađane da se jave u emisiju kako bi i njihova ljubavna priča bila ispričana. Najavljena je i visokobudžetna serija “Spartak”, kviz znanja pod nazivom “Republika”, glazbeni show za mlade, a vrlo je izvjesno da bi se ove zime u Dubrovniku mogao gledati i politički talk show bivšega gradonačlenika Vida Bogdanovića.

ines vlašić

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

01. ožujak 2021 03:16