ZdravljeIznenadit će vas

Želite više seksa u životu? Poradite na ovoj osobini, itekako će vam se isplatiti!

Piše M.M.
6. rujan 2016. - 22:50
shutterstock_106917368

Ljubazni ljudi imaju bolji seksualni život od ostalih, a uz to se i učestalije seksaju pokazalo je novo istraživanje koju je objavio časopis 'The British Journal of Psychology', piše Women's Health.

Znanstvenici su za potrebe istraživanja zadali seriju testova za 192 žena i 105 muškaraca koji trenutno nisu u vezi, a kako bi ispitali razinu njihovog altruizma te njihov uspjeh u izlascima i spolnim odnosima.

Rezultati su pokazali da kada je riječ o seksu, dobri dečki uistinu jesu na prvom mjestu. Što je osoba generalno bolja, to je imala više sveukupnog seksualnog iskustva. Zanimljivo, za razliku od žena u istraživanju, muškarci koji su se pokazali više altruističnima također su imali i veći broj neobveznih seksualnih susreta.

Iako su sudionici i sudionice u istraživanju samoprocjenom davali odgovore, pa je teško odrediti je li muški dio uistinu 'šire ruke' ili se samo takvim doživljava, zanimljivo je da je karakteristika poput ljubaznosti biološki imperativ kada je riječ o traženju partnera.

#SEKS#ISTRAžIVANJE