StoryEditorOCM
TrendDruženje uz vatru

Ljeti je roštilj obavezan, jeste li savladali sve trikove majstora? Što sa štapićima za ražnjiće, kako ispeći luk, a kako ribu? Imamo par ideja

Piše J. V.
24. svibnja 2020. - 10:03

Uvijek je dobar trenutak za roštilj, a ljeti je obavezan. Ako nije izrealiziran barem jedanput tjedno, riskirate namrgođena lica obitelji, šire i uže, makar imali i najbolje opravdanje.

Roštilj je roštilj.

Idealan i mnogima najmiliji način pripreme hrane ne samo da donosi rezultat koji je aromom i okusom iznad svih ostalih koji su nam dostupni, već je stvar i u samome iskustvu. Druženje, smijeh, piće uz vatricu - ne može puno bolje. Osim što je ponekad onome koji roštilja "tlaka", ali tko njega pita.

Usputna prigovaranja se ni ne čuju od zvuka prženja i smijeha onih koji su došli na druženje.

A post shared by Stephanie (@girlwiththeironcast) on

26. travanj 2024 07:53