StoryEditor
Showbizveliko priznanje

Zaručili se Maja Šuput i bivši manager šibenskog hotela

Piše Tanja Šimundić Bendić
21. ožujka 2018. - 10:30
suput13-101017

Trebalo joj je dva mjeseca za veliko priznanje, i evo ga, stiglo je, Maja Šuput je objavila kako je zaručena žena! Vijest stiže s društvene mreže s koje svečano prenosi da je 11. siječnja, tijekom zimskog ljetovanja na Maldivima skočila na višu razine veze s Nenadom Tatarinom, bivšim managerom jednog šibenskog hotela.

Objava je pomno složena, ona u bijeloj čipci, on u bijeloj košulji, u emotivnom zagrljaju, s bijelim pijeskom pod nogama, s tirkizom od mora koje se pred njima pruža. Maja je lijepu fotku tek sada pustila, pojačavši je porukom kako joj nedostaje njeno ljeto. I dan kada je kazale Yes.

U međuvremenu se dosta toga promijenilo, Tatarinov više ne radi u šibenskom resortu. Mnogo su se naputovali. Mnogo lijepoga jeli. Puno se zabavljali i slavili ljubav. Koja traje i dalje.

-Ne postoji pravi trenutak za istinsku ljubav, ona se samo dogodi i pomete vas s nogu. Zauvijek ću biti zahvalna za trenutak kad smo se upoznali i zbog ljubavi koju osjećam kad smo zajedno – tako Maja slavi ljubav.

 

 

Bas kao razglednica 🌴📸👫Puno pozdrava iz suncanog Marrakecha 😘😘

A post shared by majasuput (@majasuput) on

 

👫

A post shared by majasuput (@majasuput) on

#MAJA šUPUT

Izdvojeno