StoryEditorOCM
ShowbizPOKAZALA EMOCIJE

Mirjana iz Strožanca četiri puta je tražila sreću u ‘Ljubavi na selu‘, ali ratnica ljubavi ne odustaje: Iman 54 godine, ali neću popustit! Na Mišinom koncertu su mi ljudi govorili: Di su Milanu bile oči?!

10. lipnja 2022. - 20:29
Mirjana nam priča kako nije lako proći kroz sve u realityju: Teška su ta izbacivanja. Kad već dođeš na imanje, pa umjesto ljubavi dobiješ buket cvića da ga s kuferima poneseš doma, osjećaš se baš nekako glupo...Duje Klarić/Cropix

"Odvest ću te na vjenčanje, ljubavi moja", e da samo znate koliko bi to Mirjanu Mršić, kandidatkinju iz upravo završene sezone “Ljubav je na selu” bilo razveselilo da joj je na ličkim poljima njezin nesuđeni farmer, 45-godišnji Milan Milinković, zapjevao na uho.

Ali nije Milan bio ni blagoglagoljiv, a nije tu bilo ni velike sriće. On je želio mlađu koja će mu ispuniti želju, starom momku, roditi dijete, pa je 54-godišnja Splićanka morala napustiti imanje i otići kući.

U Lici su ostale njezine dvije konkurentice, vrckava Ruža, inače već i baka, koja se sva onako nekako mazno omatala oko Milana.

I Renata, poznata po izjavi “I dalje ništa ne radim i ne mislim dalje raditi ništa u životu. To mi je hobi i meni je super!”.

- Ovo je bio pokušaj moje četvrte sreće u ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 08:00