StoryEditorOCM
PanoramaŠTO KAŽU ZVIJEZDE

Horoskop za utorak: Škorpioni, popravite prehranu, Strijelci, spremite se na romansu! Ribe, pazite da vas netko ne zezne

Piše Mozaik SD
9. travnja 2024. - 08:00

Ovan

Iskoristite vrijeme za planiranje poslova i zadataka. Nemojte ništa prepuštati slučaju i razradite detaljni plan kako biste izbjegli pogreške. Samo će vas dobra priprema i organizacija dovesti do uspjeha.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Bik

Pretjerivat ćete s hranom i alkoholom. Bilo bi bolje da potražite utjehu u druženju s dragim ljudima. Razgovor s bliskom osobom pomoći će vam da sagledate probleme iz druge perspektive.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Blizanci

Samcima će se udvarati poznanik koji ih ne privlači, no mogao bi ih osvojiti upornošću i izljevima pažnje. Pomislit ćete da biste mu trebali dati šansu kad se toliko trudi oko vas. Netko će vam pomoći oko posla.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 3

 

Rak

Osjećat ćete da ste napadnuti s više strana i da ne možete predahnuti. Pametnije posložite prioritete. Nemojte se ulijeniti. Tjelesna aktivnost pomoći će vam da se oslobodite stresa i napetosti.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

Lav

Prihvatite poziv simpatičnog kolege na piće. Druženje nakon obaveza pomoći će vam da se bolje upoznate, možda i sprijateljite. Neće vam škoditi novi saveznik. Dan je sjajan za polaganje ispita.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 3

 

Djevica

Niste zadovoljni poslom ni financijama. Razmišljat ćete o promjeni radnog mjesta ili pronalasku dodatnog posla, ali neće sve ići po planu. Izbjegavajte nepromišljenu potrošnju.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Vaga

Samci će biti željni pažnje. Upuštat ćete se u flert sa svakim tko vas privuče, ali pripazite da se ne spetljate sa zauzetom ili neiskrenom osobom. Budite oprezni na poslu i ne otkrivajte drugima svoje ideje.

LJUBAV: 3

POSAO: 2

ZDRAVLJE: 3

 

Škorpion

Poradite na poboljšanju odnosa s kolegama. Iako se nećete slagati s njima, nemojte dozvoliti da vam to utječe na rezultate. Ojačajte imunitet vitaminskim preparatima i zdravijom prehranom.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

Strijelac

Nedavno sklopljeno poznanstvo razvija se u romantičnom smjeru. Nemojte puno analizirati situaciju i prepustite se osjećajima. Tražite li zaposlenje, poslovi koji vam se nude bit će osrednji.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Jarac

Kod kuće će vladati napetost. Pokušajte izbjeći osjetljive teme koje bi mogle dovesti do svađe. Ako ste u procesu adaptacije stambenog prostora, moglo bi doći do problema s majstorima ili cijenom.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Vodenjak

Primit ćete poziv ili čuti vijest koja će vas zbuniti. Iako neće mirisati na dobro, nemojte donositi zaključke dok ne provjerite činjenice. Počastite se dostavom hrane ili kupnjom novih cipela.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Ribe

Pružit će vam se zanimljiva poslovna prigoda koju nećete htjeti propustiti. Premda će se doimati savršenom, budite u prvo vrijeme suzdržani. Moguće je da netko samo želi od vas izvući novac.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 10:41