StoryEditorOCM
Panoramašto kažu zvijezde

Horoskop za srijedu: Bikovi su željni mira, Djevice nervozne, a Lavovi ispunjeni energijom

Piše Mozaik SD
27. ožujka 2024. - 08:00

Ovan

Nalet samopouzdanja potaknut će vas da uzmete sudbinu u ruke i izborite se za ono što želite. Nećete oklijevati jer ćete biti uvjereni da sreća prati hrabre. Nedavna ideja postaje sve bliže stvarnosti.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 3

 

Bik

Umorni ste i željni mira. Ugasite televizor i skinite se s društvenih mreža. Ne možete li spavati, stavite u uši čepiće koji će prigušiti buku. Neki će imati potrebu udomiti životinju.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Blizanci

Usmjerite energiju na poboljšanje odnosa s obitelji, susjedima ili školskim i poslovnim kolegama. Podrška okoline dat će vam vjetar u leđa i pomoći da se snađete u novim situacijama.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Rak

Doznate li povjerljivu informaciju namijenjenu drugoj osobi, ne prenosite je dalje. Poštujte njezinu privatnost, čak i ako je posrijedi sočan trač. Dokažite si da ste osoba od integriteta.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

Lav

Zaštićeni ste od negativnih utjecaja i ispunjeni energijom. Poslovni ili kupoprodajni plan odvijat će se u skladu s očekivanjima, a povoljne okolnosti očekuju vas i na obrazovanom planu. 

LJUBAV: 3

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Djevica

Uzrujani ste i razdražljivi, a kofeinski napitci doprinijet će nervozi. Pronađite zabavnu aktivnost kojom ćete se osloboditi napetosti. Netko će vam povjeriti tajnu, ne iznevjerite ga.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Vaga

U napetom ste razdoblju obilježenom preprekama. Otresat ćete nervozu zbog posla ili troškova na bližnje, koji će vam vratiti istom mjerom. Izbjegavajte drastičnu promjenu imidža.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Škorpion

Suočit ćete s izazovima, no oni će vas poticati da se još više trudite. Vjerovat ćete u sebe i odbijati pomoć, a energija, odlučnost i kreativnost dovest će vas do cilja. Samci će blistati u zavođenju.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

Strijelac

Članovi obitelji gurat će nos u vašu privatnost i pokušavati vam nametnuti mišljenje. Ne dajte da vas njihovi negativni komentari udalje od dragoga, osim ako ne procijenite da govore istinu i žele vam dobro.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Jarac

Skloni ste promjenama raspoloženja. U lošijim trenucima posezat ćete za hranom i pićem u nastojanju da se razvedrite, no više bi vam pomogla kupka s eteričnim uljem lavande ili limuna.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Vodenjak

Nećete dugo boraviti kod kuće. Stalno ćete tražiti nove izvore zabave i uzbuđenja. Iako ćete jesti štošta, zbog aktivnog života nećete imati problema s linijom. Razgovor s nadređenim proći će dobro.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Ribe

Libido vam je u punoj snazi. Žudjet ćete za dodirom i poljupcima, a partner će biti sklon suradnji. Ako ste slobodni, započet ćete vezu s osobom koja vas unatoč razlikama jako privlači.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 17:43