StoryEditorOCM
Panoramašto zvijezde kažu

Horoskop za ponedjeljak: Rakovi uživaju s partnerom, Vodenjaci su na raskrižju, Škorpioni riješite probleme...

Piše MOZAIK SD
5. lipnja 2023. - 08:00

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Uzbudljiv društveni život oslobodit će vas napetosti i uvesti u svijet bezbrižne zabave. Oslobodit ćete se ograda kad upoznate pojedinca koji će vas očarati svojim izgledom i stavom.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

BIK 

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Dospjet ćete u nezgodnu situaciju koju nećete moći razriješiti tako što ćete pomesti probleme pod tepih. Možda ćete trebati izabrati između stare ljubavi i poznanstva začinjenog erosom.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Imat ćete potrebu za otvorenom i iskrenom suradnjom. Zatomit ćete ego i manje ustrajati na svom mišljenju. Doživljaji o kojima će vam pričati poznanici probudit će znatiželju u vama.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Nećete biti raspoloženi za veće društvo pa ne forsirajte izlazak samo da biste udovoljili drugima. Trenuci u društvu partnera otkrit će privrženost koju osjećate jedno prema drugom. 

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Pretjerivat ćete u isticanju vlastite važnosti ili ćete si pripisivati zasluge za stvari s kojima nemate mnogo dodirnih točaka. Ne trebate se dokazivati pred onima koji vas dobro poznaju.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Najradije biste proveli dan aktivno, no vaš će partner biti lijen, a prijatelji će imati druge planove. Prilagodit ćete se željama ukućana pronalazeći u tome i nešto dobro za sebe. 

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Mirno jutro ispunit će vas vedrinom i potaknuti da aktivnije provedete ostatak dana. Potrudite se izbjeći šetnju među gomilom ljudi jer će vas druženje s bliskim ljudima više ispuniti.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 5

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Usredotočite se na najnužnije obaveze. Iako ćete primati brojne ponude i zahtjeve, nemojte baš svakome odmah priteći u pomoć. Riješite prvo svoje probleme i dobro sve isplanirajte.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Ako ste nedavno doživjeli ljubavno razočaranje, naći ćete u sebi dovoljno snage da sve zaboravite i krenete dalje. Želeći požuriti stvari, preuzet ćete inicijativu naspram pojedinca koji vam se sviđa.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Dobro ćete baratati financijama. Detaljno ćete isplanirati koliko vam treba novca za popravke u kući ili gdje je najbolje uložiti ušteđevinu. Članovi obitelji tražit će oslonac u vama.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Naći ćete se na raskrižju između ljubavi i karijere. Partner će očekivati da počnete planirati zajednički život, dok će vam na poslu iskrsnuti dobra prilika. Ne odustajte od svojih želja.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Nađete li se usred rasprave u društvu, otvoreno ćete iznositi svoje mišljenje. Mogli biste imati problema s taštim pojedincem koji će vaše duhovite primjedbe doživjeti kao napad na sebe.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 21:51