StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za petak: Ovnovi pretjerano zure u mobitel, Blizanci ne preuzimajte rizike, Lavovi imaju bogatu maštu

Piše MOZAIK SD
29. ožujka 2024. - 08:01

OVAN

Bit ćete glasni, direktni, a ponekad i neugodni. Nećete imati filtera, nego ćete govoriti sve što mislite, ne vodeći računa o tome hoćete li nekoga povrijediti. Pretjerano zurenje u mobitel moglo bi vam oštetiti vid. 

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

BIK

Uvredljivi ste i osjetljivi pa će bliskim ljudima biti izazovno s vama komunicirati. Mnogi zbog toga neće biti iskreni i zato razmislite je li to ono što želite, ili je ponekad pametnije suzbiti ego i čuti istinu. 

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

BLIZANCI

Vaši su poslovni apetiti veliki, možda i veći no što bi trebali biti. Postavite li si visoke ciljeve, nemojte se razočarati ako ih ne ispunite. Razumno procijenite svoje sposobnosti i ne preuzimajte velike rizike.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

RAK

Obaveze će vas iscrpiti pa vam neće biti ni do čega osim do razonode i opuštanja. Priredit ćete si kupku obogaćenu kojom kapi esencijalnog ulja, a nakon toga se družiti s knjigom ili tv-serijom.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

LAV

Imate bogatu maštu i puno planova, ali upitno je koliko će biti ostvarivi. Netko će vam iznijeti čvrste argumente kojima će vas željeti spustiti na zemlju. Vi ih nećete biti voljni uvažiti, nego ćete ući u prepirku.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

DJEVICA

Potrebno vam je mnogo odmora i zato ne preuzimajte dodatna zaduženja i obaveze. Iako iskreno želite pomoći drugima, ne činite to nauštrb zdravlja. Nečiji poziv ili poruka mogli bi vas zbuniti.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

VAGA

Niste opušteni i brinete se oko sitnica. Stanje uznemirenosti utjecat će na san ili zdravstvenu sliku. Poduzmite što možete da se opustite. Posvetite se hobiju, slušajte glazbu ili se družite s ljubimcem.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

ŠKORPION

Osmijeh vam neće silaziti s lica. Nepredviđene okolnosti ni dodatne obaveze neće vam pokvariti raspoloženje, a optimizam će vas zaštititi od negativnih utjecaja. Godit će vam vježbanje.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

 

STRIJELAC

Odavat ćete dojam dobro raspoloženog i optimističnog, ali će stvarnost biti malo drukčija. Duboko u duši bit ćete ranjivi, ali ćete biti svjesni da je skrivanje slabosti važno za vaš položaj u društvu. 

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

JARAC

Sudjelovanje u raspravi na društvenoj mreži krenut će u neželjenom pravcu. Posvađat ćete se s neistomišljenicima, ali ćete paziti da ne napišete nešto riskantno. Razborito rukujte novcem.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

VODENJAK

Netko će vam postavljati neumjesna ili nepristojna pitanja. Osjećate li da zadire u vašu intimu, zauzmite stav i ne dajte mu da vas dovodi u neugodnu poziciju. Riješite se viška energije plesom ili aerobikom.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

RIBE

Plijenit ćete pažnju dotjeranim izgledom i privlačnošću. Bit ćete dotjerani u svakoj situaciji, a pomno odabrane modne kombinacije odavat će vaš smisao za estetiku. Neki će se podvrgnuti manjem estetskom zahvatu.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 12:37