StoryEditor
PanoramaGubi kilograme

Danijela Dvornik podijelila vijest da je na novoj dijeti oko koje se svađaju nutricionisti: posti i gladuje 16 sati dnevno

Piše PSD
13. kolovoza 2021. - 14:42

Danijela Dvornik redovito preko društvenih mreža dijeli detalje iz svog privatnog života, a 53-godišnja influencerica sada ima već i ozbiljnu bazu pratitelja. Kako o svemu priča iskreno, tako govori i o svojoj prehrani, režimu vježbanja i pokušajima da skine kilograme.

U jednoj od svojih zadnjih objava dotakla se upravo te teme i rekla da je trenutno na postu. Riječ je dijeti 16:8 koju neki ljudi zovu i gladovanje, post ili engleski fasting. Objasnila je da joj u vođenju evidencije o dijeti pomaže mobilna aplikacija i sugerirala da se o svemu više informacija može naći na internetu.

- Aplikacija koju koristim je vrlo jednostavna i otprilike mi daje sve informacije koje mi trebaju prilikom posta. Govori kada trebam početi s postom, a kada mogu jesti. Također vodi brigu o fizičkim aktivnostima, koliko tekućine uzimate što je također vrlo bitno i vodi brigu o prehrani tijekom tih osam sati, rekla je Danijela za svoje pratitelje.

- Unutar aplikacije možete odabrati opcije za početnike koja ima drugačiji raspored sati jedenja i posta. Ova koju sam ja odabrala, 16: 8, je optimalna i mislim da je mogu izdržati. Evo već tri dana je uspješno podnosim. Moram priznati da mi nije nikakav problem. Čak sam mislila da će mi biti teže nego što je, zadovoljno je primijetila.

- Poslije imate mogućnost upgradeati verziju gdje idete na jedenje samo četiri sata dnevno, a ostatak vremena gladujete. Naravno do toga treba doći, rekla je Danijela i rekla da će nakon sedam dana kada završi prvi ciklus opisati svoje iskustvo i donijeti rezultate.

Oko ove dijete nutricionisti se još raspravljaju i jedni tvrde da se ovakvom metodom uspješno gube kilogrami dok su drugi dokazali da isti unos kalorija nevezano za to u kojem rasporedu se unosio znači i istu kilažu osobe koja ga konzumira.

item - id = 1119786
related id = 0 -> 1132666
related id = 1 -> 1129804
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. listopad 2021 10:34