StoryEditor
ModaTko bi joj dao 40?!

Viktorija Rađa nikada nije izgledala senzacionalnije: Splićanka se savršeno uklopila u bajkovitu kolekciju Matije Vuice

Piše L.L.
11. lipnja 2018. - 13:26

Iako je od njene kratkotrajne manekenske i glazbene karijere prošlo dvadeset godina, Viktorija Rađa još uvijek izgleda senzacionalno. Potvrdila je to u najnovijoj kampanji Matije Vuice u kojoj oduševljava u raskošnim kreacijama poznate domaće dizajnerice snimljenoj u dvorcu Trakošćan.

- Kolekciju krasi prepoznatljiv autorski rukopis te beskompromisnost u kvaliteti izrade i korištenih materijala, čime se vrijednost kolekcije namijenjene naj izbirljivijim klijentima, može slobodno mjeriti s velikim internacionalnim modnim imenima, na čiju je listu Matija Vuica uvrštena, redovitim pojavljivanjem njenih kreacija na brojnim događanjima. Bajke, inspiracija nove kolekcije Matije Vuice, kao svoju prvu junakinju predstavljaju Viktoriju Rađu. Jednostavna, vesela i vedra duha, Viktorija je, iako kratko na javnoj sceni, ostavila snažan dojam. Jedna je od onih djevojaka, danas žena, koje imaju taj faktor X. Ako je ikada postojala era domaćih supermodela, onda je Viktorija zasigurno jedna od njih - stoji u opisu kampanje čije kreativno vodstvo i produkciju već tradicionalno potpisuje Viktor Drago.

Fotografije su nastale ususret velikom modnom projektu "Kingdom For The King", modnoj reviji dizajnerice koja će se održati u subotu 16. lipnja upravo u dvorcu Trakošćan, povijesnom spomeniku nulte kategorije i jednom od najljepših Europskih dvoraca.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. travanj 2021 22:24