ModaCITY MIX&MATCH

Upoznajte Dejana Lovrena!

Piše PSD.
13. lipanj 2019. - 17:45

Moćan, neodoljiv, senzualan, postojan - VETIVER ROCK prvi je parfem brenda Rock Filius, našeg proslavljenog nogometaša Dejana Lovrena koji dolazi iz laboratorija Hrvatske Parfemske Kuće ekskluzivno u dm trgovinu.

Pridružite nam se u subotu, 15.6., u 11h ispred dm trgovine u prizemlju City Centera one na promociji mirisa ”Vetiver Rock” branda Rockfilius gdje ćete imati priliku upoznati i vašeg omiljenog nogometaša Dejana Lovrena!

Ovaj senzualni spoj mirisnih nota nastao je u laboratoriju Parfemske Kuće, a glavni sastojak čini biljka vetiver.  Moćan i neodoljiv, Vetiver Rock prikladan je za muškarce i žene, a dolazi u pakiranju od 50 ml te je dostupan isključivo u trgovini dm.

Vetiver rock, Perfume extract za nju i njega, dm, 50ml,  349,90 kn

Vetiver Rock je savršen unisex miris, prirodne zlatne boje. Glavni mu je sastojak vetiver kojeg podjednako vole i žene i muškarci. Miris je lagan, prožet začinskim i drvenastim notama, te je istovremeno svjež i topao, sadrži i mahunu Tonke, lješnjak, đurđicu, sandalovinu, duhan, karamelu i praline.

Na hrvatskom tržištu teško da će se naći parfem tako visoke kvalitete. Naime, Vetiver Rock je perfume extract, odnosno ekstrakt parfema što znači da je njegova koncentracija visokih 30%, zbog čega je gotovo pa nevjerojatno postojan.

Ne zaboravite sa sobom na promociju i druženje s Dejanom ponijeti i miris Vetiver Rock, koji je ekskluzivno dostupan u dm trgovini i koji će sigurno još bolje mirisati uz autogram autora!

Vidimo se!

 

Ekološki i stylish