StoryEditor
ModaŠUŠUR I GLAMUR

Što će reći Tarik? Lejla izišla u senzacionalno kratkoj haljini, kad je sjela sve je 'izletjelo', nema tko nije bio na Aleksandrinoj reviji, evo što je odjenula bivša nevjesta Mamić

Piše M.K.
21. studenog 2018. - 11:10
dojcinovic00

To je tako kad je u pitanju modna revija Aleksandre Dojčinović, u prvim se redovima slije "creme de la creme" društvene scene. Aleksandrine haljine podjednako vole i mlađe djevojke i gospođe u najboljim godinama, a činjenica da njezinu kolekciju dolaze pogledati ikone stila u Hrvatskoj, poput odvjetnice Jadranke Sloković i umirovljene sutkinje Đurđe Tedeschi,  najveći su mogući kompliment za nekog tko se bavi modom.

Predstavljanje najnovije kolekcije u Kockici na Prisavlju ni ovaj put nije propustila jedna od najvećih Leilou poklonica među Splićankama, Ana Čagalj, u pratnji svog supruga Jole, dakako, a zanimljivo je bilo vidjeti da se među modoljupce priključio i izbornik Zlatko Dalić, čiju su suprugu Davorku, kao i uvijek kad je riječ o nekome tko nije redovit gost ovakvih priredbi, ispratili mnogi znatiželjni pogledi.

Posebnu pažnju ovaj je put, međutim, plijenila Lejla Filipović i to zbog senzacionalno kratke crne haljinice koju je odjenula, a koja joj, bez dvojbe, spektakularno dobro pristaje.

Nevolja ovakvog odjevnog komada leži u tome da je u njemu praktički nemoguće sjediti. Kako se tijelo spusti u sjedeći položaj tako počne, osmoškolskim riječnikom iz 80-ih rečeno, svih "slikavati". I supruga našeg popularnog glumca, koju smo snimili u društvu Tihane Harapin Zalepugin i glumice Marije Borić, morala se strateški namještati budući je sve nezgodno "izlijetalo"...

Za kratku crnu haljinu s odvažnim izrezom odlučila se i Sandra Perković, kao i Monika Kravić, koja je iznenadila odjevnom kombinacijom i stavom.

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

09. rujan 2020 19:11