StoryEditor
ModaProcijenite sami

Je li vjenčanica Maje Šuput kopija? Gornji dio neodoljivo podsjeća na kreaciju stranog dizajnera, na društvenim mrežama je sporan i šlep

Piše J. V.
12. svibnja 2019. - 15:01

Jedan od najupečatljivijih detalja na svakom vjenčanju, pa tako i onomu Maje Šuput svakako je vjenčanica. Majina je bila raskošna, a u isto vrijeme iznenađujuće decentna - jednom kad je pjevačica uklonila bogati šlep.

Dizajnirao ju je Marko Grubnić, Majin dugogodišnji najbolji prijatelj, podrška, stilist i kompanjon na putovanjima, pratnja i na javnim događajima. Kao "hommage" njihovu prijateljstvu, Šuput je odlučila upravo Grubnića uposliti kako bi izvršio ovaj važan zadatak, to je i sam potvrdio u dirljivoj objavi na Instagramu.

Maja Šuput iznenadila promjenom vjenčanice: u pozadini novog izdanja krije se dirljiva priča, otkrio ju je šokirani dizajner

No Grubnić, po zanimanju stilist, svoj je dizajnerski posao odradio, čini se, uz malu pomoć s modnih revija. Na društvenim se mrežama danas komentirao dizajn vjenčanice koji ipak nije toliko unikatan. 

Gornji dio haljine gotovo da je preslika one izraelskog dizajnera Elihava Sassona, dok donji podsjeća na nekoliko kreacija, domaćih i stranih dizajnera. 

No nitko od brojnih komentatora dosad nije negirao ljepotu kreacije. Na kraju kajeva, možda je i Grubnić događaj shvatio kao priliku za hommage svojim kolegama dizajnerima. Po svemu sudeći, njegov "model" nije mogao biti sretniji izvedbom - Šuput je djelovala zaista oduševljeno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

U dobru i zlu , od danas do zauvijek 💗💗💗

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Izdvojeno

10. srpanj 2020 02:18