StoryEditor
Moda'Najbolje izdanje dosad'

'Nisam znala da ste sestre': Sandra Perković na crvenom tepihu izbacila malo noge, malo dekoltea, a sličnost s poznatom prijateljicom svi su uočili

Piše J.V.
27. listopada 2017. - 12:53
22636879_531385287209429_752948603537850368_n

Na dodjeli nagrada Elle style pojavile su se mnoge naše poznate dame iz javnoga života, ali Sandra Perković je ponono uspjela 'ukrasti' svu pažnju, no čini se kako to zna i sama.

Pola izgleda je ionako stav koji može svakoj kombinaciji donijeti 'ono nešto', a pozitive Sandri ne nedostaje. Zasjala je sinoć, u svakome pogledu, i pokazala da je dobar izgled ipak ide iznutra. Odjelnula je dugu, svjetlucavu haljinu, koja je u struku uhvaćena remenom. Izbacila je mlo dekoltea, malo noge, a ostalo prepustila mašti.

 

Koji prvi red 💪👍 #firstrow #ellestyleawards #momsnightout #autumn2017 #curkespavajunadamse

A post shared by Nevena (@nevenarendeli) on

Nasmijana i u društvu dobrih prijateljica, zabavljala se tako Sandra dugo u noć, a haljina u kojoj je došla plijenila je pažnju i na partyju nakon samih dodjela. Nije se odvajala od Aleksandre Dojčinović, nove najbolje prijateljice i osobe kojoj pjeva hvalospjeve na društvenim mrežama, jer navodno je upravo naša poznata kreatorica zaslužna za ovoliku promjenu u životu naše sportašice.

 

Sister Love ❤️ @ellecroatia 🌟🌟🌟 #LeiLouGirls #OneLove #Stunning #ElleStyleAward

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

Moramo primijetiti i kako prijateljice poprilično nalikuju na zajedničkoj fotografiji koju su objavile. Je li do stylinga ili make-upa, ne znamo, ali doista djeluju kao dvije sestre, kako su i same napisale. 

'Sestrinska ljubav', napisala je Sandra u objavi koju su neki možda shvatili malo predoslovno.

'Nisam znala da ste sestre, a pratim obe', zbunjeno je komentirala jedna pratiteljica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

20. rujan 2020 16:57