StoryEditorOCM
LjepotaStiglo ljeto

Poznate prijateljice pale po podu zbog bikini izdanja Marijane Batinić, ona se brže bolje opravdala: 'Ma, bez veze!'

Piše J.V.
30. svibnja 2018. - 00:29
marijana_batinic3-160812

Neki ljudi stvarno ne znaju primati komplimente, a na društvenim mrežama mnogo je teže biti ležeran u tome, budući da komentare svatko može pročitati. 

Pa se ne želi ispasti umišljenim, pokušava se okolo kole zahvaliti i pritom ne zvučati izvještačeno, sto problema! Neki se jednostavno nađu u nebranom grožđu, ne želeći ispisivati mnogobrojne 'hvala', pa kompliment glatko odbiju skromnim šalama.

Tako je i Marijani Batinić vjerujemo, jer Splićanka nikako ne dopušta da ju poznate prijateljice komplimentiraju, već im na njihove pohvale uzvraća spontanim izljevima skromnosti.
 


Kad joj Antonija Blaće napiše "Komad!", a i Marijana Mikulić i Ana Maras Harmander padnu "po podu", Batinić sve to riješi jednim "Ma ništa posebno" i "Znam se pokriti".

Aludirala je time na to da uopće nema neko tijelo za pamćenje kako su joj ispisivali u pohvalama, već da jednostavno zna strateški pozirati u poluprozirnom kaftanu.

Ipak, fotka u bijelome bikiniju koju je Splićanka objavila prikupila je toliku hrpu 'lajkova' da se možemo složiti da uopće nije do kuta, a ni do pokrivanja, što god ona sama rekla.
 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. veljača 2023 11:09