Šarmantni chef Ivan Pažanin nam je ekskluzivno dao recept povodom Dana zaljubljenih, koji će vas, kako se našalio, dodatno zbližiti. I da, dodao je da mu je obilježavanje ovoga dana simpatično, no, savjetuje da bi svaki dan trebalo slaviti ljubav.
A sad, samo za vas, recept ovog „najpoželjnijeg kuhara“.
Rižoto s kozicama, kamenicama, šampanjcem i jagodama
- Pripremite riblji temeljac. Na maslinovu ulju dinstajte kapulu i češnjak. Nakon toga, ubacite kozice i sve to zalijte šampanjcem.
- Čekajte da kiselina ishlapi te dodajte riblji temeljac i po želji ubacite rižu. Prodinstajte sve pažljivo kako ne bi pukle kozice. Miješajte dok se riža ne skuha.
- Kada je rižot gotov, ubacite kamenice da se povežu s jelom. Začinite po želji i na kraju, po potrebi, dodajte maslac. Po rižot...
StoryEditorOCM
Hranaljubav ide kroz želudac
Još ne znate kamo za Valentinovo? Ma ostanite doma, Ivan Pažanin ima recept za savršenu romantičnu večer
13. veljače 2018. - 15:51
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?