Sezona smokava na samom je vrhuncu i prava bi šteta bila ne iskoristiti je na najbolji mogući način.
Osim svježih smokava, koje će biti posebno slasne jedete li ih netom ubrane sa stabla, svakako isprobajte ovih sedam slasnih recepata (među kojima se krije i jedan moćni afrodizijak) koje preporuča chef Frane Šerka.
1. Punjene smokve
Za ovaj desert nam trebaju malo veće smokve, koje operemo i odrežemo imvrh. Smokve pažljivo izdubimo, meso stavimo u posudicu, a onda mudodajemo svježi sir i med. Promiješamo. Smjesom, pomoću slastičarskešprice, punimo smokvu. Servira se hladno.
2. Svježa falša kotonjada od smokava
Oprane smokve sameljemo u blenderu, smjesu prelijemo u plitku posudu,poravnamo i ostavimo u frižideru preko noći. Hladnu kotonjadu narežemona kockice i...
Osim svježih smokava, koje će biti posebno slasne jedete li ih netom ubrane sa stabla, svakako isprobajte ovih sedam slasnih recepata (među kojima se krije i jedan moćni afrodizijak) koje preporuča chef Frane Šerka.
1. Punjene smokve
Za ovaj desert nam trebaju malo veće smokve, koje operemo i odrežemo imvrh. Smokve pažljivo izdubimo, meso stavimo u posudicu, a onda mudodajemo svježi sir i med. Promiješamo. Smjesom, pomoću slastičarskešprice, punimo smokvu. Servira se hladno.
2. Svježa falša kotonjada od smokava
Oprane smokve sameljemo u blenderu, smjesu prelijemo u plitku posudu,poravnamo i ostavimo u frižideru preko noći. Hladnu kotonjadu narežemona kockice i...