StoryEditor
Društvena mrežaDan zaljubljenih

‘Trebalo je rušiti zidove, podove i plafone‘: neki poznati Hrvati slave Valentinovo na osebujan način, Sandra Perković danas je ekstra romantična

Piše L.L.
14. veljače 2020. - 12:24
Darko Tomaš/Hanza Media

Neki današnji dan slave, drugi ga se užasavaju. Ima i onih koje je neugodno iznenadila vremenska prognoza na putu do posla pa ne stignu o njemu razmišljati, ali i onih koji su jutro počeli u pripremama za romantičnu večeru...

Možda pretjerujemo, ali danas je Valentinovo i zaista ima onih koji ga, vjerovali ili ne, slave.

Iako su se cinici svijeta ujedinili pa su njihovi glasovi na društvenim mrežama glasniji, nabasali smo i na poneku romantičnu objavu koja nas podsjeća da je ljubav dobila jedan dan u godini. Pridružili su se i poznati Hrvati i Hrvatice nježna srca, danas Instagram profili pršte od objava povodom Dana zaljubljenih.

Nataša Janjić koja je prije par dana potvrdila da sa suprugom Nenadom Medančićem očekuje drugu bebicu poželjela je sretno Valentinovo svima koji slave, uz objavu romantične fotografije.

"Moj dragi mi je za ovo Valentinovo odlučio pokloniti ogromnu ‘ormar sobu’ o kakvoj već godinama pričam", priznala je pak Žanamari Perčić

"Trebalo je rušiti zidove, podove i plafone za dvije sobe spojiti u jednu, što se i vidi u pozadini. Radovi su se malo razdužili, ali ću zato imati najveću prostoriju u kući za svoju garderobu", opisala je Tučepljanka svoje današnje slavlje.

Sandra Perković bila je ekstra romantična.

"Od ljubavi prema tebi srce mi gori i to čini svaki dan mog života tako posebnim. Hvala ti dragi, volim te", uputila je nježne riječi svojem dugogodišnjem dečku Edisu Elkaseviću.

Dočekala je dan spremna i Marijana Batinić.

"U mom se domu ne slavi Valentinovo, ali prigodnu sliku, naravno, imam!", poručila je Splićanka.

"Moji dečki i moje more. #ništaviše #valentinovo... PUSE svima iz mog raja!", napisala je pak Franka Batelić koja uživa u suncu sa svojim dječačićem Viktorom i suprugom Vedranom Ćorlukom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

20. rujan 2020 18:14