StoryEditor

Što bi napravio sa 150 tisuća kuna?

Piše EP
20. srpnja 2020. - 09:00
EP

Zar nije lijepo živjeti od rente? No nisu svi te sreće da imaju apartmane ili vikendice na moru, a osim toga tu je i korona-kriza. Ništa od balkona za 100 eura/noć ili glamuroznih splitskih garaža za 50 eura/noć. Ništa od kave od 80 kn na Stradunu. Prošlo je vrijeme lake love i još lakše zarade u špici ferragosta. Svima je jasno da ova sezona neće biti neka sreća, ali sreću uvijek možeš potražiti negdje drugdje.

SREĆA PRATI HRABRE

Zamisli da iz vedra neba padne 150 tisuća kuna. Što bi napravio? Kupio novu bušilicu? Stavio novi knauf? Okrenuo rundu piva cijelom kvartu? Iako novac otvara gotovo sva vrata, kažu da nije sve u novcu. Slažemo se, nešto je i u apartmanima (možda ne ove sezone, ali iduće sigurno). Na svu sreću ne moraš više maštati o lovi koju nemaš, nego samo otvoriti omiljeno pivo - i zaigrati. Iduća 2-3 tjedna su ključna.

KARLOVAČKO OTVORI I SUPER LOVU OSVOJI!

Kupi bilo koja dva proizvoda Karlovačko svijetlog piva u najbližem dućanu ili trgovačkom lancu. Napiši SMS sadržaja „Karlovačko“, unesi broj računa i svoje podatke (ime, prezime, poštanski broj i mjesto). Poruku pošalji na 60221 (2,40 kn/sms) ili ispuni online obrazac na www.karlovacko.hr

Osvoji 150 tisuća kuna na potrošačkoj kartici i ostale super nagrade!

1 X 150.000 kn na potrošačkoj kartici

50 X 4.000 kn na potrošačkoj kartici

50 X mjesečna zaliha piva (5 gajbi)

Nagradna igra traje od 17. srpnja do 23. kolovoza 2020. godine.

Pravila nagradne igre i popis dobitnika potraži na www.karlovacko.hr

 

ZAIGRAJ MEĐU SVOJIMA

Što se čeka? Nazdravi najboljem ljetu dosad! Navuci masku, dezinficiraj ruke, poštuj mjere socijalne distance i brzim korakom kreni u najbliži dućan ili trgovački centar. Pozovi prijatelje, rodbinu, ekipu, zeta, punca, ženu… Osvježi vruće ljetne dane uz omiljeno pivo i okušaj se u vrućoj ljetnoj nagradnoj igri. Zaigraj i osvajaj među svojima!

Advertisement

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. svibanj 2021 13:42