StoryEditor
Društvena mrežaRAZLOG ZA SLAVLJE

Poseban dan u domu uglednog splitskog para: znanstvenik otkrio zašto sebe i suprugu smatra 'najsretnijim ljudima na svijetu'

Piše I. P.
16. rujna 2019. - 12:58

Splitski znanstvenik Ivica Puljak emotivnom porukom na društvenim mrežama čestitao je godišnjicu braka svojoj supruzi Marijani, splitskoj gradskoj vijećnici. 

"24 godine službeno zajedno u ovom dijelu svemira. Vjerojatnost, najprije da uopće postojimo, a onda da se susretnemo u istom prostor-vremenu je tako spektakularno mala da sebe smatramo najsretnijim ljudima na svijetu. Što i vama želimo", napisao je Puljak.

Fotografiju je, nakon supruga, podijelila i Marijana, uz komentar da su najsretniji ljudi u vidljivom svemiru. Ispod objava mnoštvo je čestitki i želja za još barem toliki broj skladnih bračnih godina.

Inače, Puljak svaku godišnjicu braka obilježi i zanimljivom objavom na Facebook-u. Prošle godine postavio je fotografiju s njihovog vjenčanja 1995. godine.

Na fotografiji koju je Ivica objavio za 21. godišnjicu braka mnogi su komentirali kako Marijana sliči Baby iz Prljavog plesa, a da je on isti Bill Gates.

Par skupa djeluje u stranci Pametno, a imaju troje djece.

#MARIJANA PULJAK#IVICA PULJAK#GODIŠNJICA BRAKA

Izdvojeno

03. srpanj 2020 12:36