StoryEditor
Društvena mrežaVečernji tulum

Nakon "Monture" dizajneri partijali na svečanom otvorenju ljetne sezone u popularnom splitskom klubu

Piše Silvija Melić
2. lipnja 2018. - 22:57

Mnogi Splićani, a među njima i brojna poznata lica, iskoristila su završetak radnog tjedna za večernji tulum u jednom popularnom splitskom klubu.

Službenom otvorenju ljetne sezone nazočili su Andrea Šušnjara, Anamarija Asanović, Gianna Apostolski, Snježana Mehun, Antea Kodžoman, Igor Đuga, Dora Vukušić, Diana Rađa Beuković, Antun Tin Brisar i mnogi drugi. Svi su oni osvježenje našli u klubu i to nakon iznimno sparnog dana u Galeriji Meštrović gdje su prisustvovali modnoj poslastici “Montura” gdje su domaći dizajneri u veličanstvenom ambijentu Galerije prezentirali svoje radove.

Sugrađanima I strancima za dobrodošlicu u ludu ljetnu sezonu muziku je puštao švedski DJ I producent Michael Feiner, koji je
okupljene posebno oduševio svojom saksofonskom izvedbom.U klubu se partijalo  do dugo u noć, a priliku za slavlje nije propustila ni kompletna postava nove radio stanice Ultra Split - party hits radio.

Vesela ekipa predvođena direktorom Markom Anićem i mladim voditeljskim zvijezdama Valentinom Miletić i Markom Vuletićem proslavila je lansiranje svoje stanice i najavila gro dobre glazbe u gradu pod Marjanom.  

Izdvojeno

07. srpanj 2020 22:26