StoryEditor
Društvena mrežaIspričao se

Ležerno odjeveni Vučić postao hit na društvenim mrežama: ‘Zašto nisam imao strpljenja da se svečano obučem? Jer sam izuzetno uzbuđen!‘

Piše PSD.
31. siječnja 2021. - 18:53
AFP

Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić vjerojatno nije ni slutio da će ga se korisnici Twittera "dohvatiti" zbog najobičnije ležerne odjevne kombinacije. 

Pojavio se na Instagramu u trenerci, ispričavši se na početku "što je ovako odjeven", s porukom kako će se državi osigurati "još milijun vakcina". Poruka koju je prenio ostala je kompletno u sjeni njegova izdanja.

- Poštovani građani Srbije, ispričavam se što sam ovako odjeven, ali od jutros sam imao više važnih telefonskih razgovora s našim prijateljima širom svijeta, da pokušamo osigurati što je moguće više cjepiva za naše građane. Ponosan sam na naše ljude što su razumijeli značaj cijepljenja, što su shvatili da je zdravlje važnije od svega za našu zemlju.

A zašto nisam imao strpljenja da se svečano obučem i obratim vam se? Jer sam izuzetno uzbuđen, jer danas vam mogu to reći, jer znate da se ne pozivam na ugovore, jer sad pričamo o stvarnim cjepivima - kazao je u objavljenom videu Vučić dodavši kako "nisu u pitanju ugovori po kojima je Srbija osigurala 6,5 milijuna doza cjepiva, već stvarna cjepiva".

- Dobio sam tvrdo obećanje i živjela Srbija! - zaključio je na kraju.

Nije trebalo dugo da se korisnici krenu rugati. Izvukli su pritom iz arhive i stare fotografije Slobodana Miloševića koji je, po svemu sudeći, volio isti sportski i ležerni stil odijevanja poput Vučića. 

Ovo su neke od objava koje kruže mrežom:

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2021 14:00