StoryEditorOCM
Društvena mrežadvije splićanke

Ella Dvornik psovkom komentirala popis stanovništva, oglasila se i Ana Gruica: ‘Živjela mala bara puna malih krokodila, živio kanibalizam na Balkanu...‘

Piše M.P.
14. siječnja 2022. - 19:42

Ella Dvornik i Ana Gruica među prvim su poznatim osobama koje su iznijele svoje mišljenje o Popisu stanovništva 2021. prema kojem Hrvata ima skoro 400.000 manje.

- Smanjite poreze, p***a vam materina', napisala je Ella Dvornik uz fotografiju pressice na kojoj su objavljeni ovi porazni rezultati.

- Još niste shvatili?, započela je glumica Ana Gruica.

- Nitko se nije raselio nego smo se međusobno izglodali i pojeli od ljubomore i jala na susjedovu 'zeleniju travu'. Od 2011. Hrvati su uspjeli pojesti 400.000 Hrvata. Od gluposti, neukosti i uskih horizonata sami sebi smanjili broj stanovništva. Dok ne budemo na isti način voljeli i zemlju po kojoj hodamo i ljude koji u njoj žive, ništa od nas neće biti. Živjela mala bara puna malih krokodila. Živio kanibalizam na Balkanu. Živjela nama naša mati Hrvatska! - napisala je Gruica.

- PS. Ako Kinezi budu trebali manji broj stanovništva, neka samo uvezu Hrvate. Mi ćemo ih brzo naučiti kako filozofirati, po cijele dane pričati 'trebalo bi ovo, trebalo bi ono', uglavnom dat ćemo im brzi kurs razvaljivanja države. Ali ćemo i na taj natječaj za kurs zbog tromosti sustava i papira zakasniti aplicirati. I nećemo uspjeti prodati ni taj, jedan jedini autohtoni proizvod koji imamo - dodala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. ožujak 2023 21:27