StoryEditor

Damir Kedžo dirnuo u srca emotivnim oproštajem od najvažnije žene u njegovom životu: Otišla je uz naš čvrst stisak u svojoj kući, kako je i htjela. Meni nikada nećeš otići...

Piše M.P.
19. travnja 2021. - 22:20
Božo Radić/Cropix

Damir Kedžo je dirnuo u srca hrvatsku javnost emotivnim oproštajem na Instagramu od voljene bake Jele, koja je bila najposebnija ženska osoba u njegovom životu, o čemu je puno puta govorio s puno osjećaja.

Baka Jela je bila njegova najvažnija i najsnažnija podrška od prvih koraka i prvih dana i rastanak s njom nedvojbeno je nešto što će talentirani riječki pjevač dugo preboljevati.

Veliku podršku na društvenim mrežama iskazala su mu i brojna poznata lica, poput Viktorije Rađe, Franke Batelić, voditelja Dalibora Petka i brojnih drugih.

Kedžo se, uz objavljenu zajedničku fotografiju, od bake koja je preminula prije tri dana ovako oprostio:

"Pred tri dana napustila je ovaj svijet jedna najtoplija baka. Moja Mamica Jele, zad školi.

Žena koja me učila da zlo, zavist i ljubomora nikad ne bi smjeli biti u mom srcu. Puna ljubavi, pažnje za sve oko sebe. Uvijek mirna, strpljiva, staložena. Baka koja je uvijek bila tu za savjet i pouku o strpljivosti i ustrajanju.

Lijepo je što su svi unuci bili uz nju svo vrijeme. Otišla je uz naš čvrst stisak u svojoj kući, kako je i htjela. Meni nikada nećeš otići, uvijek te nosim. Volim te Mamičice."

Posvetio joj je i stihove na dijalektu: "Legje bi bilo, more sinje osekat, nego meni na te, misel bilo bi fermat".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. lipanj 2021 17:44