StoryEditor
Društvena mrežaTrošna djedovina

'Ova ruševina uskoro će postati najljepša kamena kuća u Dalmaciji': domaća voditeljica pokazala nekretninu koju je kupila ovoga ljeta, otkrila što ona i familija sada planiraju

Piše L. L.
14. listopada 2019. - 00:22
envy_room8-250918

Tatjana Jurić imala je tešku 2018. godinu, i to nije krila. Njena majka Dragica preminula je nakon dugogodišnje borbe s Alzheimerovom bolešću, u 69. godini života.

Velika tuga u obitelji poznate voditeljice: 'Zaspala si mirno, u snu...'

Voditeljica Narodnog radija i dugogodišnja TV prezenterica, Jurić se posvetila poslu, ali i nekim privatnim akvizicijama, ako je suditi prema njenoj posljednjoj objavi na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tatjana Jurić (@tatjana_juric) on

Da razmišlja o budućnosti dokazala je, naime, dvjema kupovinama - kupila je grobno mjesto i, kako kaže, ruševinu u Dalmaciji.

"Kad me pitaju kakva mi je prošla godina bila, uvijek odgovaram isto: “Spektakularna, kupila sam grobno mjesto u Zagrebu i, s burazom, ruševinu u Dalmaciji“. Grobno mjesto ko grobno mjesto, trebat će kad tad... A ova ruševina, koju već sad od milja zovemo “Kuća Mame Dragice” i kojoj sam ovoga ljeta, u ime svoje obitelji, postala vlasnica, uskoro će postati (nama) najljepša kamena kuća u Dalmaciji. Nalazi se odmah uz bok “ćaćine (rodne) kuće” koju smo prije koju godinu, misleći da će mami dobro doći da pobjegne i od sebe i od drugih i od Alzheimera, uredili...", piše Tatjana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tatjana Jurić (@tatjana_juric) on

"Mama nikada, nikada nije došla i vidjela što smo od trošne djedovine uspjeli napraviti, ali zato će nas ova ruševina (koja će to ubrzo prestati biti), trajno podsjećati na to da se u životu broje samo oni trenuci u kojima nam život liči baš na ruševinu i zatim oni koji uslijede nakon njih, a koji sve to pretvaraju u - čistu ljepotu. I da, ovo je opet pomalo patetična objava, ali nakon zadnjih nekoliko godina, u jedno sam sigurna, fućkaš-ti-život-bez-patetike!!! Kakva će ljepoootica “Mamina kuća” postati, jedva čekam da vam familija Jurić pokaže!", nastavlja voditeljica. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tatjana Jurić (@tatjana_juric) on

Otkrila je i što planira učiniti s kućom, odnosno komu planira povjeriti neke konačne odluke u vezi njena uređenja. Tatjanin otac je, kako je ranije otkrila, podrijetlom iz Skradina, a u odlukama oko nove kuće sudjeluje čitava familija.

"Za sada, svatko ima svoju ideju, od ćaće Jurića preko buraza i Nike, Žive i Zoje do Nine, arhitektice. Jedino, nikako da im objasnim da će na kraju i opet biti - po mom! I po Nikinom. Iiiii, još sam jednu veliku životnu lekciju naučila upravo prošle pretužne 2018-te: žene su najjače kad se sve ruši. Najjače! A ono što izgradimo nakon toga, (uz podršku najbližih, naravno) e to je, ljudi moji dragi, čisti - smisao života. “To malo života”, govorile su uvijek moja Mama i Baka", zaključila je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tatjana Jurić (@tatjana_juric) on

#KUĆA#TATJANA JURIĆ# DALMACIJA

Izdvojeno

30. lipanj 2020 13:52