StoryEditor
Društvena mrežaNešto nevjerojatno

'Nitko mu ne bi povjerovao da ne postoji video!': snimka muškarca na vlaku smrti obišla je društvene mreže, milijuni su šokirani potezom koji je proglašen 'nadljudskim'

6. rujna 2019. - 22:44

Postoje snimke na društvenim mrežama koje imaju milijunske preglede, ali rijetkima je jasno zašto. A postoje i one koje su toliko nevjerojatne da vam je drago što ste i vi dio milijunskog auditorija.

Snimka muškarca koji na vlaku smrti jednom rukom hvata mobitel u letu postala je viralna, a na vama je da odlučite zaslužuje li taj prestižni status. 

Samuel Kempf s Novog Zelanda na odmoru se u Španjolskoj odlučio na malo adrenalinske zabave, a njihova snimka s vlaka smrti postala je predmet čuđenja onih koji su pogledali video.

 

U stanju potpunog adrenalinskog ludila, Samuel je uspio uhvatiti nečiji mobitel u letu. U komentarima su mu već dodijelili status legende i prozvali njegove sposobnosti "nadljudskima", no ovaj skromni mladić to objašnjava na sasvim jednostavan način.

"Bio sam u Port Aventuri na vožnji Shambhala i vidio sam da je netko tko je sjedio nekoliko redova ispred mene ispustio iPhone. Da skratim priču, uhvatio sam ga", prenosi BoredPanda njegovu izjavu.

Inače, vrtuljak se kreće brzinom od 130 km/h, što čini spomenutu vožnju jednom od najbržih na svijetu. Video je pregledan 1.7 milijuna puta.

"Nitko mu ne bi vjerovao da se ovo dogodilo da ne postoji video", zaključio je netko.

Izdvojeno

06. kolovoz 2020 10:01