StoryEditor
DomPromo

Kako riješiti problem suhoće zraka u sezoni grijanja?

Piše EP
23. siječnja 2020. - 00:00
Stadler Form

Padom temperature, došli su dani kada uključujemo grijanje u kućama, stanovima i uredima.

U ovom hladnijem dijelu godine, kada uživamo u toplim napicima i grijanjem pod debelim pokrivačem, ne smijemo zanemariti činjenicu da je vlažnost u grijanim prostorijama vrlo niska. Vlažnost zraka se može smanjiti na čak 30%, što je vrlo suh zrak uzmemo li u obzir da je preporučena vlažnost zraka između 40% i 60% za zdrav i ugodan boravak.

Nisku vlažnost zraka osjećamo na svom tijelu u obliku suhe kože, usana i vlasišta. Naše tijelo skreće pozornost na suhoću pojačanom žeđi, napuknutim usnama i osjećajima slabine. Udisanjem tako suhog zraka potičemo kašalj, a posebno je neugodno za one koji imaju problema s dišnim sustavom, dojenčadi i maloj djeci. Stoga je nužno osigurati odgovarajuće ovlaživanje prostorija zimi.

Stadler Form je švicarska tvrtka specijalizirana za razvoj, proizvodnju i prodaju kućanskih aparata s naglaskom na poboljšanje kvalitete unutarnjeg zraka. Proizvodi Stadler Form karakteriziraju izuzetan dizajn povezan s vrhunskom kvalitetom i inovativnom tehnologijom. Više od petnaest nacionalnih i međunarodnih nagrada potvrđuje (Reddot design award, German design award, Allergy-friendlyQualitytested – ECARF).

image
OSKAR

Ovlaživače zraka iz familije OSKAR odlikuje izvanredno tihi rad, švicarski dizajn, vrhunska kvaliteta i ušteda energije. Oni rade na načelu isparavanja vode pomoću izmjenjivih organskih filtera i namijenjeni su za sobe od 30 m2 do 100 m2. OSKAR little je primjeran za prostore do 30 m2, OSKAR za prostore do 50 m2 i OSKAR big za prostore do 100 m2. OSKAR i OSKAR BIG modeli imaju ugrađen i higrometar te možete postaviti željenu vrijednost vlažnosti u sobi, tako da savršeno funkcioniraju automatski. Apsorbirani zrak iz prostorije pumpa se kroz natopljene organske filtere, koji zadržavaju finu prašinu i alergene, čime se vraća čist i vlažan zrak u prostoriju. Svi modeli također imaju mogućnost aromaterapije u posebno dizajniranoj mokroj kaseti, ako želite lagano aromatizirati sobu. Ovlaživači zraka iz obitelji OSKAR također su pogodni za spavaće prostore, jer su izuzetno tihi i imaju noćnu funkciju, kao i za veće dnevne sobe, urede.

image
OSKAR little

Osim što trebate voditi računa o kvaliteti zraka u vašem domu, često nam neadekvatna kvaliteta zraka van njega predstavlja velik problem. Za taj problem postoji  EMMA; vaš osobni ovlaživač zraka koji osigurava optimalnu vlažnost zraka gdje god se nalazili. Opremljena USB kabelom za mobilnu upotrebu i adapterom za kućnu potrebu, Emma će vam biti stalna pratiteljica. Voli putovati, pa se pobrinite da je spakirana u vašu putnu prtljagu. Osim toga, Emma je dizajnirana tako da bude lagana i kompaktna: možete ju spremiti u bocu radi uštede prostora. Spakirana u prigodnu putnu torbu, ona je uvijek s vama. Dvije različite postavke ovog ovlaživača zraka omogućuju prilagodbu prema vašim potrebama. Ovaj zgodan ovlaživač zraka idealan je i za spavaću sobu; teško da ćete uopće primijetiti da je tamo. Emma je vrlo tiha na nižoj razini i njezina se LED svijetla mogu prigušiti ili potpuno isključiti prema potrebi.

image
EMMA

Jeste li znali da ovlaživači OSKAR ne samo da će osigurati blagostanje tijekom sezone grijanja, nego će optimalna vlaga u zraku pomoći da se drveni parket i namještaj u sobi ne bi previše isušivali i tako uništavali? Važno je da stavite OSKAR ovlaživače na pravo mjesto, to jest na mjesto gdje najviše boravite i spavate. Kvaliteta zraka pomoću OSKAR ovlaživača je znatno bolja, pa je OSKAR najbolji izbor za svakoga tko cijeni svoje zdravlje i dobrobit.

Osigurajte optimalnu vlažnost i ugodan osjećaj u svom domu, uredu,.. na vrijeme jer do 31.03.2020. ili do isteka zalihe možete nabaviti OSKAR little po akcijskoj cijeni od 699,00 Kn, OSKAR po akcijskoj cijeni od 999,00 Kn, OSKAR big po cijeni od 1.499,00 Kn i EMMA po cijeni od 469,00 Kn. Ovlaživače zraka familije OSKAR i EMMA možete kupiti kod slijedečih ovlaštenih prodavatelja: Stadler Form Hrvatska, Elipso, Emmezeta, Svijet Medija, eKupi, Links. Više o akciji i proizvodima možete pogledati ovdje.

image
OSKAR big

Izdvojeno

01. kolovoz 2020 17:38