StoryEditorOCM
Auto motokontinuitet

Glasovali sami vlasnici: Lexus je najpouzdanija marka u Velikoj Britaniji

Piše R. R.
25. kolovoza 2023. - 11:00

Lexus je zadržao svoj status najbolje ocijenjenog proizvođača automobila u Velikoj Britaniji. I ove je godine proglašen najpouzdanijom markom automobila na dodjeli nagrada Auto Trader New Car Awards. Auto Trader jedno je od najvećih web-mjesta za internetsku prodaju rabljenih i novih automobila u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Dvije godine zaredom, a četvrti put ukupno u posljednjih pet godina, Lexus je ponio ovu titulu, određenu stvarnim iskustvima i mišljenjima više od 220.000 vlasnika automobila u Velikoj Britaniji koji su odgovorili na godišnju anketu Auto Tradera.

Erin Baker, direktorica uredništva Auto Tradera, rekla je: "Kvaliteta, pouzdanost i udobnost bile su tri karakteristike koje su proizišle iz naše ankete. Kao što je jedan vlasnik rekao: ‘Volio bih da sam kupio Lexus prije mnogo godina, to je najbolji auto koji sam vozio i nikada se ne bih vratio drugom modelu.‘"

Chris Hayes, direktor Lexusa u Velikoj Britaniji, kazao je: "Na tržištu koje se brzo mijenja i vrlo je konkurentno, pouzdanost ostaje glavni prioritet za kupce. To je kvaliteta koja je oduvijek bila u srcu Lexusa i ostaje takva dok isporučujemo našu novu generaciju elektrificiranih modela. Primanje ove nagrade po četvrti put odražava trajnu snagu našeg ugleda među kupcima koji vjeruju našim automobilima i uslugama."

Dobro dokazana pouzdanost Lexusovih automobila podržana je neusporedivim programom jamstva za bezbrižnost Lexus Relax. To osigurava do deset godina/160.000 kilometara jamstva za sve modele Lexus, bez dodatnih troškova, pod uvjetom da je vozilo servisirano u ovlaštenom Lexus servisu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 00:28