StoryEditorOCM
Auto motoPOGLEDAJTE VIDEO

Djevojka već osam mjeseci živi u Tesli sa svojim haskijem Lotusom: ‘Živimo štedljivo, ali najvažnije, vrlo sretno‘

Piše MOZAIK SD
12. listopada 2023. - 16:55

Američka avanturistica Ahnika, koja svoja videa objavljuje na TikTok kanalu GirlyPopTravels, posljednjih osam mjeseci živi u svojoj Tesli s haskijem Lotusom.

Dijelove života u električnom automobilu podijelila je sa svojim pratiteljima, piše Jutarnji list.

image
Tiktok/ahnika&lotus
image
Tiktok/ahnika&lotus
image
Tiktok/ahnika&lotus

Ahnika je s Teslom do sad prevalila oko 48.000 kilometara, a kako se sama pohvalila, takav način života omogućio joj je da upozna najudaljenije dijelove svoje zemlje.

‘S novcem kojeg zaradim kao dostavljač hrane, proputovala sam veliki dio Amerike. Moj Lotus i ja ne plaćamo smještaj, novce trošim samo na osnovne potrepštine, teretanu i punjenje automobila strujom. Živimo štedljivo, ali najvažnije, vrlo sretno‘ - kaže Ahnika.

Što se tiče prehrane, Anhika koristi prijenosno kuhalo za pripremu brzih jela, a za spavanje koriste madrac koji se iz prtljažnika razvlači preko gotovo cijele kabine...

Tijekom osam mjeseci ‘života na cesti‘, odvažni dvojac uživao je u planinarenju, zimovanju na Aljasci i opuštanju na plažama - piše TheSun.

image
Tiktok/ahnika&lotus
image
Tiktok/ahnika&lotus
image
Tiktok/ahnika&lotus
image
Tiktok/ahnika&lotus

U komentarima ispod videa ljudi se dive takvom načinu života i podupiru Ahniku u ‘želji za lutanjem‘.

‘Tvoj život je predivan, da bar ja mogu skupiti hrabrosti za tako nešto, napisao je jedan, a drugi dodao: ‘Stvarno ste sretni, uživajte u svom savršenom životu‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 22:47