StoryEditorOCM
Film & TVNastavak ‘Top Guna’

Tom Cruise ekshibicijom predstavio film: glumac poznat po izvođenju mnogih vratolomija balansirao na krilu letećeg aviona

Piše KULTURA SD
30. travnja 2022. - 17:49

Američki glumac Tom Cruise u četvrtak je snimljenom ekshibicijom predstavio dugo očekivani nastavak filma "Top Gun" u Las Vegasu, balansirajući na krilu letećeg aviona.

Novi "Top Gun", koji otprilike tri desetljeća nakon originalnog blockbustera prenosi priču o Mavericku i njegovim prijateljima, pilotima borbenih aviona, trebao je biti predstavljen 2020., ali je to više puta odgađano zbog pandemije COVID-a 19.

Cruise, poznat po izvođenju mnogih vratolomija, predstavio je film videom iz Južne Afrike na kojemu se vidi da je na krilu letećeg aviona.

"Hej svima! Volio bih da mogu biti tamo s vama. Žao mi je zbog dodatne buke!" vikao je 59-godišnji Cruise zbog buke motora aviona i jakog vjetra.

"Kao što vidite, snimamo '."

"Tom cijelo vrijeme sve radi punom brzinom i ne možete ga zaustaviti. On će to učiniti bez obzira na sve", našalio se producent Jerry Bruckheimer na konvenciji filmske industrije CinemaCon u Las Vegasu, gdje je film predstavljen.

Iako su detalji filma pod embargom prije službene premijere filma na festivalu u Cannesu sljedećeg mjeseca, "Top Gun: Maverick" odmah je izazvao pohvale na društvenim mrežama novinara koji su prisustvovali Paramountovoj prezentaciji na CinemaConu.

Kombinira adrenalinske akcijske sekvencije, uglavnom snimljene na pravim borbenim avionima američke mornarice, s emocionalnim referencijama na originalni film.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. lipanj 2023 23:47