StoryEditor

Hajdukov meteo balun

16. ožujka 2016. - 09:18
per00

Uf. Neće bit lako. Kaže mi kolegica Ojdana da bi nam u sridu mogla puvat bura. Ja san se nada da se Hajdukov trener ponaša u stilu “moje prezime, moj program”, ali vraga. Buriću bura – smeta. Zapravo, i bura mu smeta. Nekad smeta teren, nekad bura, nisan siguran ni da bi levanat bija dobro prihvaćen u stručnom stožeru “bijelih”, a tek tramuntana...

A i posebno je nezgodno kad vitar puše tebi, a protivniku ne. To je posebni vitar.

A možda, u biti, puše i njima, ali se protivnici okriću kako vitar puše, dok su hajdukovci čvrsti momci, oni su ustrajni, pa makar trčali uz vitar, teško, olovnih nogu, oni ustraju. I zato imaju problema. Mislin da triba napravit računicu. Organizirat pravi stručni konzilij i onda redom odgovorit na ključna hajdučka pitanja. A to su:

1.Koliko je Hajduk ove sezone izgubija bodova radi bure?

2.Koliko je izgubija bodova radi juga?

3.Koliko radi ostalih vitrova?

4.Koliko radi lošeg terena?

Ovo san ovako izvuka, na brzinu. I onda valja sve to zbrojit, oduzet i vidit koliko zapravo Hajduk ima bodova. Onako realno, bez ovih vanjskih utjecaja. Mislin da kad sve to zbrojimo, bit će Burićeva ekipa još u borbi za titulu. I onda mi nastavimo vodit ovu meteo – tablicu, pa ko koga. Neka Hajduk igra meteo – balun.

Izdvojeno

10. kolovoz 2020 18:16