Kolumnepet u glavu

Arminia dočekuje Duisburg, igram opciju više od dva gola

Piše Marko Didić
8. veljača 2016. - 17:00
arm00

Naš portal izlazi sa novim dizajnom te će i ova moja kolumna biti dio tog prekrasnog mozaika. Stoga ne bi trebao kukati i "vući crnilo" i u ovom izvanrednom uratku. No  ne mogu ne spomenuti da sam ovaj vikend pogodio tri para, a da mi se na dvjema utakmicama na koje sam neuspješno odigrao opciju - više od dva gola dogodilo slijedeće: na utakmici Aston Villa - Norwich treći  gol koji sam još čekao nije pao od 51 minute, a na utakmici Rize - Eskišehir sam taj jedan, dakle  treći gol čekao  od 62 minute.

U pretprošloj kolumni  mi izgubi Crotone (koji ne zna ni sam  kad je izgubio) od Perugie (koja  do tada nije znala kada je zadnji put pobijedila). I sada ajde ti nešto planiraj i igraj! No red je i u ovoj izvanrednoj kolumni ponuditi nešto bez obzira na oskudan izbor.

Arminia u Bielefeldu dočekuje zadnji Duisburg kojeg vodi nekadašnji Balakov pomoćnik u Hajduku Ilia Gruev. Momčad koju je preuzeo  krajem prošle godine mu je puno bolja nego to rezultati pokazuju i mislim da će probati pobjediti na gostovanju. Ali kako baš nisam siguran u dvojku igram rađe opciju - više od 2 gola koja se honorira na kladionici sa 2.10.

Opciju dva do tri gola igram na utakmici Panioniosa i Panetolikosa. Na utakmicama domaćina koji ima obilje napadača, a posebno se ističe Bakasetas,već sedam utakmica nije palo više od dva gola, ali ako žele ulazak u Europu morat  će napasti. Gosti u čijim redovima igra Makedonac Marko Markovski igraju zatvoreno i kažu mi moji prijatelji iz Grčke:"Ako se zainate i sa Leicesterom su u stanju odigrati barem neriješeno do poluvremena."

Više od dva gola igram i na utakmici Trapanija i Kukočevog Coma koji je zadnji na tablici,ali od 23. prosinca prošle godine nije izgubio nijednu utakmicu. Kako su se kadrovski ojačali, dovodeći i našeg Tonća Kukoča  koji se nije naigrao u Livornu, tako su im i rezultati još više skočili u nebo.Bit će svega u Trapaniju bez obzira što statistika ide u korist domaćina koji u četiri zadnje utakmice sa ovim protivnikom nikada nije izgubio.

Kasimpasa koja nikako da ostvari želju svoga gazde da se vine u europske visine  dočekuje Genclerbirligi koji se grčevito bori za opstanak.Tu vidim opciju više od dva gola jer domaćini nastoje dohvatiti mjesto za Europu, a crveno- crni poziciju u mirnoj zoni preživljavanja. Ako ne žele da im  Hull premoćno zauzme prvo mjesto na tablici, Middlesbrough će morati  pobjediti u utorak na gostovanju u Milton Keynesu u pokrajini Buckinghamshire protiv domaćeg MK Donsa.

Domaćin trepi na drugoligaškom obzoru i treba mu pobjeda,a igrači iz najružnijeg grada u Engleskoj nisu pobjedili u zadnja tri kola i ako žele ući u Premiership moraju ponoviti podvig od 12. siječnja kada su baš na gostovanju protiv Brentforda zabilježili svoju  zadnju pobjedu. Ja ovdje iz obzira igram ipak opciju - više od dva gola.

Pet u glavu

1. Arminia- Duisburg više od 2 gola
2. Panionios - Panetolikos dva do tri gola
3. Trapani - Como više od 2 gola
4. Kasimpasa - Genclerbirligi više od 2 gola
5. MK Dons - Middlesbrough više od 2 gola

SRETNO!

#MARKOV X