StoryEditorOCM
Izbori 2021izbori idu

Kerum se prisjetio važnog projekta koji je završio pred kraj gradonačelničkog mandata te ponudio obećanje u slučaju da ga Splićani opet izaberu

Piše PSD
6. travnja 2021. - 08:53

Željko Kerum se jutros na Facebooku prisjetio važnog projekta kojeg je završio pred kraj svoga gradonačelničkog mandata, te ponudio obećanje u slučaju da ga Splićani opet izaberu.

Evo što piše:

Dragi prijatelji, uskoro će biti 8 godina kako je otvorena Zapadna obala, najljepša šetnica na Mediteranu. Vjerujem da ste i vi kao i ja ponosni na to. Sjećam se vremena prije preuređenja, kad su me mnogi “stručnjaci” kritizirali, no naglo su ušutjeli kad su vidjeli rezultat. Nažalost, to je zadnji veliki infrastrukturni projekt koji se dogodio u Splitu. Da je bilo mudrosti ta obala bi zadnjih 8 godina stvarala veliki prihod, pogotovo ljeti.

Da su se stavili corpo morta i murinzi, brodovi su se mogli vezat krmom i donosit veliki prihod Gradu, što se moglo kasnije investirat u vrtiće, škole, ceste, garaže itd. Kad postanem gradonačelnik obećajem da ću na isti način urediti i Istočnu obalu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 21:33