StoryEditorOCM
Izbori 2021O LOKALNIM IZBORIMA

Kerum poručio da protukandidati puno obećavaju, a u karijeri nisu napravili ništa: Radio sam ankete sa studentima i vodim debelo. Možda dobijem već u prvom krugu

Piše PSD
20. travnja 2021. - 14:09

Željko Kerum u Kaštel Štafiliću gdje, kako kaže, sređuje imanje za zabavni park i poljoprivredno gospodarstvo, u razgovoru za N1 komentirao je lokalne izbore i kampanju te poručio kako "protukandidati obećavaju puno, a u životu sami nisu puno radili".

- Obećavaju milijun projekata, brda i doline, a u karijeri nisu napravili ništa. Birači možda misle da će napraviti nešto, ali to je nerealno. Nisu ljudi radilli, u redu, ali zašto onda pričaju o tome što će sve napraviti, to nije ni realno ni korektno, kazao je Kerum.

Komentirao je i odnos s HDZ-om i SDP-om u gradu. 

- Ne bih komentirao Oparu. I u prošloj kampanji nisam se htio svađati s drugima, ali oni su mene provocirali pa sam morao odgovoriti. Postoji blok antikerum koalicija, imaju prešutni dogovor – riješimo se Keruma pa ćemo mi to poslije podijeliti. Radio sam ankete kao i oni, i one ih ne puštaju, ali radio sam ankete sa studentima, vodim debelo, ulazim u drugi krug, možda u prvom dobijem. Očekujem podršku, narod zna tko sam, da ću pomoći. Za mene nema razlike, sjedio s akademikom ili bravarom, sve mi je isto, komentirao je Kerum te istaknuo kako se "dugo provlači neistina" i da nikada nije bio u koaliciji s SDP-om. 

- Bio sam oporba Baldasaru, nisam bio u koaliciji. Moja Hrvatska građanska stranka u koaliciji je s HDZ-om 12 godina na nivou županije i jedan mandat na nivou grada, a s Oparom nisam bio u koaliciji. Smeta me inertnost i sporost na nivou županije pa smo angažirali Tonija Jurišića za župana, on je inženjer struje, elektrotehnike, IT menadžer, može napraviti velike stvari, poručio je Kerum u razgovoru za N1.

Što se tiče projekata, Kerum je uz prometno rješenje istaknuo i rješenje otpada, a dodao je i kako će "napraviti Split 4, dječji kvart za mlade ljude i njihovu djecu, da im rata kredita bude kao za podstanarstvo".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 07:57