StoryEditorOCM
Izbori 2021LISTa ZA SKUPŠTINU

Ante Sanader (HDZ): Zajedno s najstarijom hrvatskom strankom ostvarit ćemo rezultat koji jamči uspjeh na predstojećim izborima za Županiju

Piše PSD.
29. travnja 2021. - 13:27

Koalicijska lista HDZ-HSP za Splitsko-dalmatinsku županiju predala je danas svoju kandidacijsku listu za predstojeće lokalne izbore.

U nazočnosti Ante Sanadera, predsjednika županijskog HDZ-a, i Luke Roguljića, HSP-ova povjerenika za našu regiju, predaji liste nazočio je i župan Blaženko Boban koji je ujedno nositelj HDZ-ove liste za Županijsku skupštinu.

- Očekujemo dobre rezultate na nadolazećim izborima. U još uvijek aktualnom mandatu koji je bio izrazito dinamičan i buran odradili smo niz aktivnosti i projekata.

Spomenut ću demografsku obnovu Dalmatinske zagore i otoka, kao i veliki zamah na izuzetno velikom broju infrastrukturnih projekata, primarno cestovnih pravaca za koje već imamo potpisane ugovore koji su garancija da će Splitsko-dalmatinska županija u sljedećem mandatu biti veliko gradilište.

Rješavanje vodoopskrbe i odvodnje kroz šest aglomeracija, brojne luke na području otoka i priobalja, nastavak projekta zelene energije pokazatelj je kako trebamo nastaviti u tom smjeru - kazao je Boban.

Pravaš Roguljić istaknuo je kako potpisani sporazum o zajedničkom izlasku na izbore daje novu snagu kako bi se postigli što bolji rezultati za Županijsku skupštinu:

- Naš prioritet bit će jačanje javnog zdravstva na području naše županije. Želimo razvijati napredak kako doma zdravlja i hitne medicinske pomoći kao i pomagati KBC Split kao najveću bolnicu u Dalmaciji.

Ante Sanader izrazio je zadovoljstvo zajedničkim izlaskom na izbore:

- Ovo je kontinuitet suradnje sa HSP-om kao najstarijom hrvatskom strankom i zajedno ćemo ostvariti rezultat koji jamči pobjedu na izborima koji su pred nama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 04:44