StoryEditorOCM
Zagorakupališni populizam

Sutra u Sinju počinje sezona kupanja na bazenu, cijene su niže nego prošle godine, a ležaljke i suncobrani gratis

Piše dalmacija sd
21. lipnja 2023. - 14:07

U četvrtak, 22. lipnja 2023. godine u 10 sati počinje nova kupališna sezona na sinjskom Gradskom bazenu. Nakon čišćenja bazenske školjke i punjenja vode na sinjskom bazenu stekli su se uvjeti za otvaranje bazena kupačima i drugim korisnicima.

Gradski bazen će raditi svakog dana od 9 do 21 sat, a kada noćne temperature zraka budu više, bit će organizirano i noćno kupanje nakon 21 sat. Odlukom gradonačelnika Mira Bulja cijene u odnosu na euro ove godine će biti niže od prošlogodišnjih.

Za prvi sat kupanja kupači će plaćati 1,30 eura, a svaki sljedeći sat 0,60 eura, s tim da će kupači od 9 do 12 sati, dakle tri sata kupanja, plaćati 1,30 eura. Cijena svakodnevne mjesečne ulaznice (1 sat kupanja dnevno ili 3 sata kroz jutro) iznosi 26,50 eura. Isto tako u ponudi će biti i mjesečna ulaznica za neograničeno kupanje koja iznosi 39,80 eura.

image

Gradonačelnik Miro Bulj pružio je ruku sinjskim kupačima različitih kategorija

Tom Dubravec/ Cropix

Besplatno kupanje imat će djeca do 5 godina, invalidne osobe s trajnim invaliditetom najveće kategorije, žene liječene od raka dojke, a umirovljenici će plaćati povlaštenu cijenu ulaznice za gradski bazen od 0,60 eura za sat korištenja.

I ove sezone kao i prethodnih na bazenu će biti organizirane obuka neplivača i škola plivanja, koncerti i druge zanimljive večeri, a otvorit će se caffe bar koji će u ponudi imati i sladolede. Osim toga svi korisnici će i ove godine bez naknade moći koristiti ležaljke i suncobrane, piše Ferata.

image

Prelazak na euro podigao je gotovo sve cijene, ali je one na sinjskom bazenu čudotvorno smanjio (ilustracija)

Tom Dubravec/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 21:40