StoryEditor
ZagoraOPASNO RASKRIŽJE

Sudar tri automobila na crnoj točki koja godinama čeka sanaciju. Imoćani se ogorčeno pitaju: Kad će više taj rotor kojeg nam stalno obećavate?

7. srpnja 2020. - 16:49
Braco Ćosić

U utorak su brojni Imoćani svjedočili još jednoj prometnoj nesreći na već godinama poznatoj imotskoj prometnoj crnoj točki, razkrižju kod Vukadinovića kuće. Raskrižje je to državne prometnice D-60 i županijske prometnice koja ide prema Prološcu i zapadnom dijelu Imotske krajine...

Sudar tri automobila, na sreću je prošao bez većih posljedica za vozače i putnike. Materijalna šteta se ionako više i ne pamti na tom raskrižju. No, i ova nesreća još jednom je ukazala na hitnost izgradnje davno obećanog rotora.

Zapravo, to više nije hoće li ili kada će se izgraditi, već se treba graditi što se ono kaže, odmah. Ako su nam odgovorni iz Županijskih cesta prije neki dan u Imotskom na predizbornom skupu kazali da je i projekt gotov, da je i novac osiguran, onda sada zaista više nema razloga za čekanje.

Od jedinica lokalne samouprave pa do Žuca ta inicijativa je hitna jer ne daj Bože da se dogodi veća nesreća. A ona je svakog trenutka upravu tu, na tom raskrižju, moguća.

I ove fotografije govore koliko se lako stvore gužve, ali i stres kod ostalih sudionika u prometu u blizini toga raskrižja, kada se ono i zbog manjih nezgoda zatvori na svega pet minuta.

Izdvojeno

15. srpanj 2020 21:51